Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Kamp çadırı seçerken dikkat etmeniz gerekenler

06-04-2018 00:25
Kamp çadırı seçerken dikkat etmeniz gerekenler

Kamp yapmak, şehirleşen günümüze doğaya olan özlemimizin artmasıyla git gide yaygınlaşan bir tutku haline geliyor. Dinlenmek, doğa ile özlem gidermek gibi tüm ferah duyguları yaşayan kamp, ekonomik anlamda da herkesin ulaşabileceği bir tatil, kaçamak anlamına geliyor. Ancak bu aşamada önemli olan, uygun, kaliteli kamp malzemelerine sahip olmak. En kaliteli kamp malzemeleri ile en konforlu kamp deneyimini yaşayabilirsiniz. Kamp ürünleri satın alırken kaliteyi fiyatın belirlemediğine de dikkat çekmek gerekir. Kamp yapacağınız alana ve bütçenize en uygun, en kaliteli ürünleri bulabilirsiniz. Örnek olarak ucuz çadırlar güvenilir yerlerden temin ediliyorsa oldukça kaliteli olabilir. Daha küçük ve çok kaliteli çadırlar, daha büyük ya da daha zor şartlar için tasarlanmış çadırlara göre daha ucuz olacaktır. Bu aşamada amacınıza en uygun ve bütçenize en uygun çadırı, en güvenilir yerden satın almanız ucuz çadırlar arayışı için yeterli olacaktır.

Çadır Çeşitleri

Çadır; belirli bir türde ve boyutta kumaşa sahip olan, birçok çeşidi olan ve direklere tutturularak kurulan barınaklardır. Kullanım amacına göre çadır çeşitleri de farklı farklıdır. Büyüklüklerine ya da kumaş türüne göre de çadır çeşitleri belirlenir. Örnek olarak; dağda kamp yapacaksınız o iklim koşullarına uygun bir kamp çadırı, deniz kenarında kamp yapacaksınız o alana uygun kamp çadırı çeşitlerine bakmalısınız.

Daha uzun süreli ya da bir haftasonu kaçamağı olacak şekilde yapılan yatılı tatillerde kamp yapmayı seçen kişiler için en güzel konaklama, kamp çadırı içinde kalmaktır. Küçük bir yaşam alanı oluşturulan ve doğayla iç içe olunan kamp tatilleri, en güzel deneyimlerin yaşandığı ve huzur bulunan eylemlerdir. Kamp yapacaksınız da elbette en mühim malzemeler kamp çadırı olarak karşımıza çıkar. Çadır, gerekli bütün malzemeler ile beraber satın alınır. Kurulumu oldukça pratiktir. Aynı zamanda taşıma çantası ile beraber gelir. Bu sayede taşıma konusunda da kolaylık sağlar. Çadırların en önemli özelliği fazla yer kaplamaması ve ergonomik bir yapıya sahip olmasıdır. Çadır ne kadar kullanışlı olursa doğa da o kadar keyifli vakit geçirebilirsiniz

Ebatlarına Göre Çadır Çeşitleri

Kamp çadırı, amacınıza en uygun şekilde belirlenmeli. İki kişilikten, beş kişiliğe kadar büyüklükte çadırlar bulabilirsiniz. Kamp çadırı çeşidinin en, boy ve yükseklik ölçülerini de görebilirsiniz. Bu çeşitlilik arasında size en uygun olan ölçüyü çadırda kalacak kişi sayısına göre karar verebilirsiniz. En çok tercih edilen çadırlar 2 kişilik olan çadır modelleridir. Fakat 3 kişilik çadır alarak daha rahat çadır ortamı yapabilir ve bunun yanında dışarıda kalan eşyalarınızı da çadırın içine koyabilirsiniz.

Çadır Çeşitleri ve Ucuz Çadırlar

Çadırlar günümüzde oldukça çeşitli. İstenilen ebatta, yükseklikte, renkte çadır bulunabilir. Bununla beraber kumaş çeşitliliği de oldukça fazla. Bu sayede soğuk yerlerde ya da çok sıcak yerlerde en uygun çadırla, konforlu bir kamp deneyimi yaşayabilmek mümkün. Kullanım alanlarına göre modellere ayrılan çadırlar, yağmura dayanıklı olarak ya da rüzgara dayanıklı olarak da tercih edilebilir. Ucuz çadırlar özellikle kampanya ve fırsat günlerde hem ekonomik, hem de kaliteli çadır almak isteyenler için de bir hayal olmaktan çıkıyor. Her bütçeye ve her amaca uygun çadırı bulabilirsiniz. Pahalı çadır kalitei olc

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.