Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Kamp için Bandana Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

11-01-2019 20:48
Kamp için Bandana Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Bandana özellikle kamp yapan kişiler için vazgeçilmez kamp malzemelerinden biri. Bu denli önemli bir malzeme olsa da özellikle henüz kamp yapmaya başlayanlar için bandana çeşitlerinin işlevselliği hakkında hala bilgi eksiklikleri söz konusu olabilmektedir. Trekking,hiking gibi doğa yürüyüşlerinde, bisiklette, kayakta, koşuda, motosiklette ve günlük yaşantınızda kullanabileceğiniz kamp için bandana çeşitleri oldukça işlevseldir.

Genel olarak multi fonksiyonel bandana çeşitleri sayesinde çok farklı alanlarda kullanılabilir. Bandanaları yüksek düzeyde konforla çeşitli amaçlarla kullanabilirsiniz; doğa ve eğlence aktiviteleri süresinde kullanabilirsiniz.

Kamp için Bandana

 

Kamp için bandana kullandığınızda sürekli bir konfor alanı yaratır. Soğuk hava karşı da koruma sağlayan bandanalar; sıcak havalarda güneşin direkt ışınlarına karşı da koruyucu özelliği vardır. Rüzgara ve farklı dış koşullarına göre ve özellikle tozlara karşı da sizi korur. Performans giyimlerinin yüksek kalitedeki bir parçası olarak kamp bandanası outdoor ekipmanlarına mükemmel bir artı sağladığı için yaygın olarak kullanılmaktadır. Birçok farklı tasarım ve renk alternatifleri ile bandana tarz yaratmanın da en yaygın yollarından biri.

Kamp Bandanası

 

Kamp bandanası farklı 12 şekilde takılabilir. Yaygın olarak tercih edilen kullanım şekillerinin başında; atkı, şapka, alın bandı, fular, güneş-rüzgar yada toz maskesi, bandana, korsan bandana, başörtü, saç bandı ve bere gelmektedir.

Kamp bandanası özellikle bakterilere, virüslere, tozlara ve güneşe karşı alerjisi olan bünyeler tarafından koruyucu özellik sağlar. Yalnızca kamp yapanlar için değil çocuklar ya da yaşlılar için de toz ve kirden koruyucu özellik sağladığı için tercih edilir.Kamp bandanası genel olarak rahatlıkla katlayıp cebinizde taşıyabileceğiniz, bileğinize sarabileceğiniz yapılardır.Rüzgar geçirmez özellikte üretilmiş ve özel kumaş kullanılmış olan kamp bandanası nefes alabilen ve koku önleyen %100 polyester mikro fiberden üretilmektedir. Makinede yıkandığında rengi solmaz, çok kısa zamanda kuruma özelliğine sahip olduğu için kamp yaparken dahi yıkanabilir ve elastikiyetini kaybetmez. Trekking,hiking gibi doğa yürüyüşlerinde ya da günlük hayatta bile farklı şekillerde bandana kullanabilirsiniz. Kolay yıkanma özelliği olan bu bandanalar; oldukça kolay yıkanır ve çabuk kurur. Rüzgardan koruma özelliğinin yanı sıra farklı şekillerde kullanılır, yer kaplamaz, farklı renk ve modelde bir çok çeşidi vardır. Micro fiber olması sayesinde bakteri barındırmaz.

Kamp Bandana Fiyatları

 

Kamp bandana fiyatları bandananın markasına ve kalitesine göre değişse de fiyatları oldukça uygundur. Kullanım şekillerine göre; bere, atkı, boyunluk, maske, bandana gibi bir çok farklı şekilde kullanabilen bu bandanalar oldukça uygun ve ekonomik olmaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.