Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Kamp için portatif buzdolabı kullanılması gerekli midir?

09-08-2019 13:42
Kamp için portatif buzdolabı kullanılması gerekli midir?

Kamp buzdolabı özellikle uzun süreli kamplar için yemeklerin ve besinlerin muhafazası için önem teşkil etmektedir. Kamp için kullanabileceğiniz portatif buzdolabı, meyve ve sebzelerin bozulmaması için önemli bir kamp malzemesidir. Kamp buzdolabı gerçek buzdolabından farklı olarak elektrikli değildir. Bundan dolayı da her türlü kamp koşulu için uygun olmaktadır. Portatif buzluk olarak da bilinen kamp buzdolabı içeceklerinizi, yiyeceklerinizi bozulmadan saklamanıza yardımcı olur. İçi boşken oldukça hafif olan bu portatif buzluk modelleri, içi dolu iken taşıyabileceğiniz ağırlığa da ulaşmaktadır.

Portatif Buzluk


Portatif buzluk özellikle yaz mevsiminin vazgeçilmez kamp ürünleri arasındadır. Portatif buzluk seçerken özellikle kaç kişilik yemek ve içeceğin dolaba sığacağına göre iç hacimlerine dikkat edilmesi gerekmektedir. İç hacimleri büyük olan portatif buzluk modelleri özellikle uzun süreli kamplar için çözüm sunmaktadır. Öte yandan daha kısa süreli kamplar için iç hacimlerinin daha küçük olduğu soğuk tutan çanta modelleri tercih edilebilir.

Termos Çanta


Termos çanta kamp yaparken hayat kurtarıcıdır. Özellikle havaların ısınması ile soğuk su ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz termos çanta modeller sayesinde kamp süresini dilediğiniz gibi uzatabilir, istediğiniz besinleri taze şekilde tüketebilirsiniz. Özellikle kaliteli termos çanta modelleri uzun süreli kamplarınızda yanınızdan ayıramayacağınız ürünler arasındadır. Termos çanta modelleri satın alırken özellikle sağlık açısından uygun malzemeler ile üretilmiş olan termos çanta çeşitlerini satın almanız gerekmektedir.

Portatif Buzluk


Yaz mevsimlerinin vazgeçilmez etkinliği olan kamplar için olmazsa olmaz ürünlerden biri olan portatif buzluk özellikle yiyeceklerin ve içeceklerin muhafaza edilmesini sağlamaktadır. Termos çanta ve soğuk tutan çanta olarak da hayatı kolaylaştıran malzemelerin başında gelir. Termos çanta özellikle besinlerin bozulmasını engellemek ve içeceklerin soğuk tutulmasını sağlayan bir unsurdur. Besinlerde bulunan bakteriler; ısı ile birleştiğinde kısa sürede bozularak ziyan olabilir. Bu sebeple de kamp ya da gezilerde kullanabileceğiniz portatif buzluk modelleri oldukça önemli ekipmanlardan biri haline gelir. Bu ürünler özellikle besinlerin ömrünü uzatmayı sağlar. Örnek vermek gerekirse, bir arabada normal araba sıcaklığında duran süt, bakteriler nedeniyle iki-üç saat içinde kolayca bozularak ziyan olabilir. Fakat soğuk tutan çanta sayesinde sütler bir hafta boyunca taze şekilde kalabilir. Özellikle de yaz mevsiminde havuzdan çıktığınızda, denizden çıktığınızda ya da kamp sırasında sıcaktan bunalıp soğuk içecekler içmek için de bu modelleri satın alabilirsiniz.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.