Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Kamp matı hangi boy tercih edilmelidir?

05-03-2019 21:29
Kamp matı hangi boy tercih edilmelidir?

Kamp malzemeleri arasında rahat ve konforlu uyku uyumayı sağlayan kamp matı oldukça önem teşkil eder. Özellikle uzun süreli kamplar için konforlu uyku ve kaliteli dinlenme deneyimi ertesi güne enerjik uyanmanın en önemli detaylarının başında gelmektedir. Kamp malzemeleri genel olarak kaliteli tercih edilmesi gereken ekipmanlardır. Hafif olmaları yürüme sırasında yeterli konforu ve taşıma rahatlığını sağlayacaktır. Kamp malzemeleri tamamen kaliteli ve güvenilir olarak tercih edilmelidir. Aksi halde kamp malzemeleri sebebiyle bütün kamp deneyimi olumsuz etkilenebilir. Bundan dolayı da yalnızca güvenilir yerlerden, güvenilir markalardan kamp matı satın almak gerekmektedir. Mat boyutları tercih edilirken çadırın boyutları ve matta kalacak kişinin boyu önemlidir. Bunun dışında çift kişilik matlar ya da çocuklar için üretilen matlar da bulunmaktadır.

Kamp Mat Modelleri

Kamp mat modelleri oldukça çeşitlidir. Kamp yaparken tercih edeceğiniz kamp matı modelleri mevsime göre değişmektedir. Matın üretildiği malzemelerin yanı sıra marka da oldukça önem teşkil eder. Kamp matı zemin ve vücut arasında hareketsiz ve ölü bir hava katmanı yaratmaya destek olmaktadır. Kamp matı zeminin soğuğundan koruyucu göreve sahip olduğu için önemli kamp malzemeleri arasında yer almaktadır. Uyku sırasında, vücut ısısı, bu hava katmanını ısıtır. Bu özelliği sayesinde de izole bir bariyer oluşturmaya destek olur. Bu sayede soğuk havalarda dahi kamp yapılabilir.Uyku tulumu olsa dahi, kamp matı kullanmak en önemli detayların başında gelir. Kamp mat modelleri arasında en çok tercih edilenleri şişme mat modelleridir.Rahat ve hafif olmaları sayesinde sırt çantasına taşınarak özellikle yürüyüş yapılan kamplarda tercih edilmektedir. Bazı mat çeşitleri, sıcaklığı arttırmak için dolgu malzemesine ya da yansıtıcı yüzey gibi özellikler taşıyabilir. Kamp matı çeşitleri tulum altına koyulan, ayaz ve soğuklardan koruyucu göreve sahip olan ürünlerdir. Depolama ve seyahat için kolayca katlanabilir özelliğe sahip olmaları kamp yapanlar için önemli özellikler arasında bulunmaktadır. Bunun yanı sıra bu matlar iç ve dış ortamlar için oldukça uygundur. Bu mat çeşitleri hem rahat bir uyku için hem de soğuktan koruyucu özellikleri bakımından en tercih edilen ürünlerin başında gelir. Kaliteli bir mat, hem kamp keyfini maksimumda yaşamaya destek olacak, hem de sağladığı konfor ile rahat bir uyku için gerekli desteği sağlamaktadır.

Kamp Matı Fiyatları

Kamp matı fiyatları tercih edeceğiniz kamp çeşitlerine göre değişmektedir. Kamp matı fiyatları geniş fiyat aralıklarına sahiptir. Bu sayede her bütçe için uygun kamp matı tercih edilebilir. Fiyatlar matın kaç kişilik olduğuna, markasına, özelliklerine ve detaylarına göre değişir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.