Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Kamp Seti Hazırlığında Olmazsa Olmazları

11-02-2018 19:06
Kamp Seti Hazırlığında Olmazsa Olmazları

Doğada yaşam birçok insanın denemek istediği bir yaşam tarzıdır. Şehir kalabalığı ve stresinden uzaklaşarak iki, üç günde olsa doğada huzurlu e eğlenceli anlar yaşamak istemektedirler. Sürekli kamp yapan insanlar zamanla edindikleri tecrübeler ile kamp kurmaya gittiklerinde yanlarında götürmesi gereken eşyaların neler olduğunu bilmektedir. İlk kez kampa gidecek ve birkaç gün doğada yaşamanın tadına varmak isteyecek olanların yanlarında götürmesi gereken malzemeleri bilmesi gerek. Bir kampsetiiçinde olması gereken malzemelerin eksiksiz olması, kampın rahat ve eğlenceli geçmesi demektir.

Kamp Seti İçinde Neler Olmalıdır?

Bir kamp hazırlığı içerisindeyseniz yanınızda götürmeniz gereken malzemeler eksiksiz olması, sizin kamp esnasında pişmanlık duymamanız için önemlidir. Kampa gitmeden önce almanız gereken malzemeleri kamp setiadı altında bir liste şeklinde hazırlamanız en doğru yaklaşım olacaktır. Listeye yazılması gerekenleri maddeler halinde yazmak kamp esnasında eksiklik yaşanmamasını sağlar.

Kamp İçin Barınma ve Korunma Malzemeleri

Kampseti listenizi hazırlarken ilk olarak, kamp esnasında geceyi geçireceğiniz kamp alanında yanınızda olması gerekenler, çadır, uyku tulumu, el feneri, taşınabilir şarj aleti, taşınabilir tepe lambası, yedek piller, çakı, bıçak ve bir kurusıkıtabanca. Barınma malzemeleri yanı sıra korunma amaçlı olan malzemelerde önemlidir. Kurusıkı tabanca sadece ses çıkartan bir silah türü olduğundan zararsızdır ve doğada karşılaşabileceğiniz vahşi hayvanlar size yaklaşmadan ve onlara zarar vermeden onları kendinizden uzaklaştırabilirsiniz. Ses tabancası seçiminde öneri olarak Baredda marka ses tabancalar fiyat uygunluğu bakımından, rahat taşınabilir olması ve boyut açısından fazla yer işgal etmemesinden dolayı kampseti içerisinde yer alabilir.

Baredda SesTabancasının Özellikleri

Kamp esnasında yanınızda götüreceğiniz malzemelerin çok olmasından dolayı yük ve kapasite olarak fazla yer işgal etmemesi önemlidir. Baredda ses tabancası ağırlık ve boyut olarak fazla yer işgal etmemesi ve üzerinizde taşıdığınızda size ekstra bir ağırlık getirmemesi bakımından uygun bir kurusıkı tabancadır. 14+ 1 mermi kapasitesi ile yeterli sayıda mermi gereksimini karşılar, ortalama ağırlıkları 600-900 gr arasında olduğundan ekstra yük olmaz. Boyutları çok uzun olmadığından geniş yer kaplamaz ve yürümeyi engellemez. Ses özelliği bakımından iyi ses çıkarır ve çevrenize çıkabilecek vahşi hayvanları korkutup uzaklaştırır. Baredda ses tabancası fiyatı benzerlerine oranla uygundur. Bareddamarka ses tabancısı online olarak satışı yapan kamp sitelerinden temin edilebilir.

Kamp Seti İçinde Olması Gereken Diğer Malzemeler

Birkaç günlük kamp yapmak için hazırlık yapıyorsanız oluşturacağınız kampseti içerisinde olması gereken malzeme listesinin devamı olarak en önemlisi yiyecek ve içecek listesidir. Kalacağınız gün ve kişi sayısına göre konserve çeşitleri, bisküviler, sebze ve meyveler gibi yiyecekler ve en önemlisi içecek olarak su. Suyun biraz fazla olması sıkıntı yaşatmaz ama az olması büyük sorun olabilir. Bunun yanında sıcak içecek hazırlamak için çay ve kahve listeye eklenebilir. Ekstra kıyafetler alınmalı, kişisel bakım ürünleri unutulmamalı, ateş yakmak için çıranın bulunması kolay şekilde ateşi yakmanızı sağlar. Temel ilk yardım çantası olmalıdır. Bunların dışında fotoğraf makinesi oyun kağıtları, kitaplar, güneş gözlükleri v.b. malzemeler tercihinize göre kampsetilistesine eklenebilir.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.