Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Kamp Sırasında En Çok Tercih Edilen Hafif Lambalar

15-11-2018 15:29
Kamp Sırasında En Çok Tercih Edilen Hafif Lambalar

Kamp, en sevilen aktivitelerden biri olarak günümüzde oldukça popüler olmaya başladı. Doğayla iç içe olmayı sağlayan, gri kentleşme sebebiyle yeşile olan özlemi gideren kamp; mutlaka doğru malzemelerde yapılmalıdır.Kamp malzemeleri tercihi, kamp yaparken en önemli detayların başında gelir. Aksi halde kamp keyfi yarıda kalabilir, kamp sırasında sorunlar yaşanabilir, ciddi problemler meydana gelebilir. Özellikle yaşam alanlarına uzak yerlerde yapılacak kamplar için doğru malzemelerin eksiksiz seçilmesi kamp keyfinin sorunsuz ve eksiksiz olarak yaşanmasını sağlayacaktır. Kamp malzemeleri arasında en önemlileri ise kamp feneri ya da kamp lambası gelmektedir.

Kamp feneri ya da kamp lambası depolanabilen güç kaynağı ile ışık kaynağı oluşturan taşınabilir kaynaklardır. Fener ve lamba çeşitleri günlük hayatımızın her alanında yer alan ürünler olarak karşımıza çıkar. Özellikle feneri kategorisinde bulunan en küçük boyutta pil enerjisinden destek alarak ışık sağlayan fener modelleri gün geçtikçe teknolojik gelişmelerin paralelinde değişime uğramaktadır. Günümüzde yaygın şekilde kullanılan ledli el fenerleri en küçük elektrik güç kaynağından beklenenin üzerinde ışık kaynağı oluşturmaktadır. Bu kategoride yer alan fener ve lamba çeşitleri av sırasında kullanılan tüfek feneri,kafa feneri, kafa lambası ve tüfek lambası gibi etkin bir şekilde kullanılan aydınlatma alet grubundan oluşmaktadır.

Kamp Malzemeleri

Kamp malzemeleri kamp yaparken kişinin en büyük yardımcılarından biridir. Kamp mutfağı için kullanılan çatal, bıçak gibi malzemelerin yanı sıra, uyku tulumu gibi malzemelerden, fener ya da lamba gibi malzemelere kadar birçok kamp malzemesi ile kamp bir bütün haline gelir. Özellikle karanlık ve ışık kaynaklarına uzak yerlerde; doğal ışığın yeterli olmadığı gece vaktinde fener ya da lamba kullanımı hayat kurtarıcı olabilmektedir. Kamp malzemeleri mutlaka kaliteli olmalı ve uzun vadede verimli şekilde kullanılmalıdır.

Kamp Feneri ve Kamp Lambası Modelleri

Kamp feneri ya dakamp lambası modelleri genel olarak acil durumlarda hayati öneme sahip sahip araçlardır. Genel olarak ışık kaynaklarının yetersiz olduğu durumlarda fener ya da lamba modelleri hayat kurtarıcı olabilmektedir. Bu aşamada kaliteli ve yarı yolda bırakmayacak bir kamp feneri ya da kamp lambası tercih etmek gerekir. Özellikle kamp feneri seçiminde dikkat edilmesi gereken hususlardan en önemlisi yukarıda sayılan kamp lambası modellerinde uzun süreli kullanım için verimin yüksek olduğu modelleri tercih etmektir.El feneri seçiminde ise boyutunun küçük olmasının yanında uzak mesafeyi odaklayarak en iyi şekilde aydınlatabilmelidir. Kullanılan kafa feneri kemer ve tokaları kafayı iyice sararken açma kapama düğmesi kullanışlı şekilde tasarlanmıştır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.