Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Kamp ve Ormana Giderken Gerekli Malzemeler Nelerdir?

28-09-2017 11:38

Kampa gitmek her zaman oldukça eğlenceli aktiviteler arasında yer alıyor. Ancak kampa gitmenin de belli kaideleri var. Kampa giderken mutlaka yanınıza almanız gereken kamp malzemeleri bulunuyor. Bu eşyalar bazen sizlere gereksiz gibi görünse de yeri geldiğinde hayatınızı kurtaracak kadar önem kazanabiliyorlar. Eşyalarınızı yanınızda eksiksiz bir şekilde götürdüğünüzde daha keyifli bir kamp yapma imkanını elde edebilirsiniz.

Çadır, Mat ve Uyku Tulumu

Kamp sırasında bir çadırınız mutlaka olmalıdır. Geceleri gittiğiniz kamp bölgeleri oldukça soğuk olacaktır. Bu yüzden bir çadıra oldukça ihtiyacınız olacağını söylemek mümkün. Aynı zamanda mat ve uyku tulumuna da ihtiyacınız var. Sandalye ya da herhangi bir tabure götürmeyi düşünmüyorsanız mat üzerinde oturmak için oldukça rahat olabilir.

Yedek Battaniye Almayı Unutmayın

Uyku tulumu varken battaniye gereksiz diye düşünebilirsiniz. Ancak bazı geceler çok soğuk olduğu için battaniyeyi de üzerinize almak isteyebilirsiniz. Aynı şekilde dışarıda ateş başında otururken omuzlarınıza almak isteyebilir ya da başınızın altına yastık olarak değerlendirebilirsiniz.

Kafa Lambası ve El Feneri

İkisi birden fuzuli olarak görünebilir. Ancak her iki lamba türü de oldukça işe yarıyor. Özellikle de kafa lambası gece orman yürüyüşlerinde çok iyi oluyor. El feneri de aynı şekilde yanınızda bulunması gereken malzemeler arasında yer alıyor. Yedek pil almayı da ihmal etmeyin.

Çakı, Çakmak ve Balta

Bıçak ya da çakı mutlaka olmazsa olmazlar arasında yer alıyor. Ateş yakmak için ise taş devri usulleri ile zaman kaybetmek istemiyorsanız bir çakmak çok işinizi görecektir. Balta ne alaka diye soranlar olabilir. Bir baltanız olduğunda çok fazla işi daha kolay yapabilirsiniz. En basitinden yakacak odun için olmazsa olmazlar arasında yer alıyor.

Yiyecek ve İçecekler

Yiyecek olarak konserve türünü tercih edebilirsiniz. Yanınızda mangal ya da ızgara götürme şansınız varsa tabi et tercihi de yapabilirsiniz. Kalma süreniz uzunsa konserve ürünleri mutlaka yanınızda bulundurun. İçecek olarak kahve, çay ve su mutlaka alınması gerekiyor.

Kamp malzemeleri ürünleri için tıklayınız.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.