Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Kampta Yerde Yatamayanlar için Tasarlanan Kamp Yatakları

12-02-2019 16:51
Kampta Yerde Yatamayanlar için Tasarlanan Kamp Yatakları

Kamp yatakları kampın nasıl geçeceğini belli eden, en önemli kamp malzemeleri arasında bulunuyor. Kamp sırasında eğer uyku için tercih edilen malzemeler yetersiz ise, huzursuz bir uyku ile beraber yorgun bir kamp deneyimi yaşanıyor. Bundan dolayı da özellikle kamp yatakları seçerken kaliteye, rahatlığa, konfora ve yatağın hafif ve taşınabilir özellikte olmasına dikkat edilmelidir. Kamp yatakları yerde yatmak istemeyen ya da yerde yatamayan kişiler için en sağlıklı alternatiflerden biri. Özellikle de bol bol yürüyüş de içeren kamplarda; rahat bir uyku çekmek, enerjiyi yeniden arttırmak ve güne dinç başlamak için enkaliteli kamp yatak çeşitleri temin edilmelidir. Kamp yatakları özellikle mat üzerinde yatmak istemeyen, sert zeminde uyku sorunları yaşayan ya da bel ağrıları yaşayan kişiler için özel olarak tasarlanmış olan yataklardır. Çadırda da yatak konforunu yaşamayı sağlayan bu yatak modelleri, hava ile şişirilmektedir.

Kamp Yatak

Kamp yatak özellikle sırt ağrısı ya da bel ağrısı yaşayan kişiler için tercih edilebilecek olan, çadır içindeki portatif yatak çeşitleridir. Kamp yatak modelleri, şişme yatak modelleri olup, çadır içinde rahat bir uy için gereken tüm avantajları da beraberinde getirmektedir. Bu yatak modelleri, her çadır ya da yatakta uyuyacak insan sayısına göre özel olarak tasarlanmaktadır. Oldukça dayanıklı ve kaliteli olan kamp yatak çeşitleri özellikle mat üzerinde, sert bir alanda yatmaya alışık olmayan ancak kamp deneyimini seven kişiler için ideal bir alternatif oluşturmayı da sağlamaktadır. Şişme yatak modelleri plastik malzemelerden üretilmekle beraber hava ile şişmekte ve sonra çadır zeminine yerleştirilmektedir. Bu sayede uyuyan ve çadırda kalan kişi, tıpkı yatakta yatıyormuş gibi yerde yüksekte ve rahat şekilde uyuyabilmektedir. Şişme yataklar plastik malzemeden üretilse de oldukça dayanıklı ürünler olup esneme özellikleri sebebiyle de kişilerin yere temas etmesini de engellemektedir.

Desenli Kamp Yatakları

Desenli kamp yatakları hem rahat hem de şık bir yatak isteyenlerin en çok tercih ettiği ürünlerden biri. Desenli kamp yatakları yalnızca çadırda kalacak olan kişiler için değil, evlerde misafirler için de yaygın şekilde kullanılmaktadır. Desenli kamp yatakları tercih edilen modeller arasından en çok sevilenlerden biri olup her zevke ve ihtiyaca göre arzu edilen model bulunabilmektedir.

Kamp Yatak Fiyatları

Kamp yatak fiyatları tercih edeceğiniz kamp yatağına göre değişmektedir. Yataklar çift kişilik ya da tek kişilik olabilir. Bu yatakların ebatları da büyük, küçük ya da orta boy olmak üzere farklı ölçülerde dizayn edilmiştir. Bundan dolayı da kamp yatak fiyatları tercih edilecek olan ürüne göre değişecektir. Bütçenize en uygun kamp yatağı modellerini en kaliteli şekilde satın alabilir, arzu ettiğiniz ebatlarda kamp yatakları ile kampın keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.