Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Kışın Doğa ile Başbaşa Rahatlıkla Kamp Yapılacak Yerler

20-10-2018 22:31
Kışın Doğa ile Başbaşa Rahatlıkla Kamp Yapılacak Yerler

Kamp malzemeleri kışın özellikle ferahlatıcı serinliğinde yapılan kamp deneyimleri için oldukça önemlidir. Özellikle kış mevsiminde seçilecek olan malzemelerin büyük bir titizlikle seçilmesi gerekir. Bu sayede kış mevsiminin şartlarına en uygun şekilde tercih edilmesi gereken kamp malzemeleri için en doğru şekilde kamp alışverişi yapmak gerekmektedir. Bu sayede yağmurda ya da rüzgarda, soğuk havalarda, kamp keyfi bozulmadan kamp deneyimi yaşanabilir.

Kamp Yerleri için En Uygun Kamp Malzemeleri Nelerdir?

Kamp malzemeleri seçerken dikkat edilmesi gereken başlıca unsur, kamp yerleri için dikkat etmektedir. Tercih edilen kamp yerleri kamp alışverişi için de etkileyici olacaktır. Örnek olarak Türkiye’nin doğu taraflarında (Kars, Erzincan vs) gibi kamp yapılacak ise bu aşamada kamp alışverişi daha özenle ve titizlikle yapılmalıdır. Ancak kış mevsiminde daha kuru yerlerde ya da Marmara, Ege bölgesi gibi taraflarda kamp yapılacak ise kamp alışverişi tercih edilecek bölgenin mevsimsel özelliklerine göre yapılmalıdır.

Kamp Alışverişi Nasıl Yapılır?

Kamp alışverişi sırasında özellikle kış mevsiminde çadır ve uyku tulumu tercihlerine dikkat etmek gerek. Kışın zorlu şartlarına dayanacak, uygun ve kışlık bir çadır tercih etmek gerek. Daha sonra uyku tulumu tercihi için araştırma yapmak gerekmektedir. Daha sonra elbette kış mevsimde yapılan en güzel kamp deneyimlerinden biri de ferah ve mis gibi soğuk havalarda çadırın önünde içilen mis kokulu çaylardır. Bunun için de kolay taşınabilir ve katlanabilir kamp masaları tercih edilebilir. Kamp sandalyeleri için araştırma yapılabilir. Kış mevsiminde çadır kurup kamp yapmak, belki de en keyifli eylemlerden biri. Kamp yapmak için en güzel mevsim olan kış ve sonbahar için kamp yapılacak birçok güzel ve eşsiz doğa harikası yerler var. Harika doğanın ve temiz havanın içinde kamp keyfini bozmayacak olan en önemli kamp malzemeleri arasında ise çadır bulunur. Çadır, özel türde kumaşlar kullanarak üretilen sert bir iskelete sahip olan portatif barınaklardır. Çadırlar, mevsime ve kamp yapılacak olan bölgeye göre tercih edilmelidir. Kış mevsimine özel olarak tercih edilecek olan çadırlar, mutlaka kaliteli olarak tercih edilmelidir.

Kamp Yerleri Nasıl Seçilir?

Türkiye’nin birçok yeri, eşsiz güzellikte olduğu için hemen hemen her yerde kamp yapılacak olanlar vardır. İstanbul gibi merkezi ve kalabalık yerlerde bile kamp yapılacak alanlar bulmanız mümkün. Bunun yanı sıra kamp yapmak istediğiniz yeri seçerken öncelikli olarak seçilen yer özelliklerine ve mevsime dikkat etmeniz gerekir. Kapadokya gibi İç Anadolu bölgelerinde kamp yapacaksınız kuru ve soğuk havayı dikkate almanız gerekir. Ege gibi daha doğayla iç içe bir alanda kamp yapacaksınız, malzemelerinizi buna göre tercih etmeniz gerekmektedir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.