Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Kral Havalı Tüfeklerin Dikkat Çekici Özellikleri

10-12-2019 19:49
Kral Havalı Tüfeklerin Dikkat Çekici Özellikleri

Gerek avlanmak için gerekse kendini korumak için insanlar havalı tüfeklere ihtiyaç duyarlar. Bu sayede havalı tüfekler hem beslenme ihtiyacınızı karşılamaya yardım eder hem de sizi diğer yırtıcı hayvanlardan korumuş olur. Fakat havalı tüfeklerin de kendi içlerinde farklı markaları vardır. Bunlardan birisi de Kral havalı tüfekleridir. Gelin şimdi Kral havalı tüfekler özellikleri nelerdir bir göz atalım.


Kral Havalı Tüfekler Uygun Fiyat Yüksek Kalite

Kral havalı tüfek çeşitleri güçlü atış özelliği ve dayanıklılığı özellikleri akla gelmektedir. Özellikle de mermilerin çıkış hızı, namludaki özel sistemleri sayesinde diğer havalı tüfeklere göre daha hızlıdır. Bu da merminin daha istikrarlı atışını sağlamaktadır. Bilindiği üzere havalı tüfeklerin en önemli özelliklerinden birisi de saçmaların çok daha iyi dağılmasıdır. Bu sayede isabet ve zarar verme oranı çok daha yüksek seviyelere çıkmaktadır. 

Kral havalı tüfek modelleri, taşıma kolaylığı açısından bire birdir. Özellikle de hafif tasarımları sayesinde uzun ve yayan yolculuklarda kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Kaliteli Türk ceviz ağacından yapılan kundak, sert darbelere ve uzun kullanıma karşı özel olarak tasarlanmıştır. Özel kauçuk ve poliüretan sistemleri sayesinde silahın ateşlenmesi sonucu geri tepme enerjisi omuza minimum baskı uygular. Bu durumda biden fazla atışlarda omuzunuz yorulmaz. 

Kullanıcının ve ortamın farklılığına uygun olarak gez ve arpacık sistemleri ayarlanabilir özelliktedir. Bu sayede fiziksel farklardan dolayı oluşan zorluklar ortadan kalkmaktadır. Dağda, karada veya uçurumun kenarında dahi bu sayede kolay kullanım ve hedefe yüksek isabet oranı sağlamaktadır. 


Kral Havalı Tüfekler de Güvenlik Önlemleri

Kral havalı tüfekler arasında bir de dürbün ve diğer aksesuarlar için özel olarak hazırlanmış sabitleme kanalları bulunması vardır. Bu sayede ürüne dilediğiniz aksesuarı kolaylıkla monte edebilirsiniz. Güvenliğinizi de düşünen Kral havalı tüfekleri, otomatik ve manuel tetik emniyeti sayesinde her atış sonrası devreye giren emniyet sistemine sahiptir. Bu sayede kazaların ve istenmeyen diğer durumların önüne geçilmektedir. 

Kalitenin şaşmaz adresi Kral havalı tüfekler hakkında son olarak söyleyebileceğimiz husus, ürünlerin yüksek standartlı malzemelerden yapılma olduğudur. Bu sayede uzun yıllar boyunca dilerseniz hobi amaçlı dilerseniz de profesyonel olarak kullanabilirsiniz. 


Kral Havalı Tüfek Fiyatları

Kral tüfekleri kaliteyi ön plana alırken fiyatları en uygun şekilde tutmaya çalışmıştır. Kral havalı tüfek fiyatları birçok modeline göre değişiklik göstermektedir. Yerli havalı tüfek modeli olmasından dolayı maliyetler daha düşük ve bu yüzden de havalı tüfek fiyatları daha uyguna gelmektedir. Konya da üretimi yapılmaktadır. Malzemeden kalitesinde ödün vermeden üretim yapan kral firması maliyetleri en uygun şekilde tutmuştur.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.