Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Kurusıkı Silah Seçiminde Dikkat Edilecek Noktalar

22-09-2017 17:15

Ateşli silah alımında kullanacağınız silahın cinsine göre bir marka seçmek oldukça önem taşıyor. Bunun yanı sıra bu silahın nasıl kullanılacağı hakkında bilgi sahibi olmanız ve aynı zamanda da silahın güvenilir bir yapıda olması için çeşitli özellikleri barındırıp barındıramadığına dikkat edilmesi gerekiyor.

Kurusıkı Silah İçin Firma Seçimi

Kurusıkı tabanca seçiminde tabancayı alacağını firma oldukça önemli, eğer güvensiz bir firmadan alırsanız silahın güvenlik özellikleri de kısıtlı nitelikte oluyor. Seçeceğiniz firmanın av malzemeleri satan bir firma olmasına ve bu satışı yapmaya yetkisi olduğuna dikkat etmeniz gerekiyor. Bunun yanı sıra bir diğer husus ise firma ruhsatı oluyor, firmayı araştırmanız ve ruhsatı olup olmadığına, size vereceği ruhsata dikkat etmeniz gerekiyor.

Kurusıkı Mermi Seçimine Dikkat

Kurusıkı alırken bir diğer dikkat edilmesi gereken husus ise mermi oluyor. Mermilerin tarihinin geçmemiş olmasına dikkat etmeniz gerekiyor. Bu mermileri belirli aralıklarla değiştirmeniz de gerekiyor. Tarihi geçmeye yaklaşan mermileri ise atış pistlerinde kullanmanız öneriliyor.

İkinci El Kurusıkı Silah

İkinci el kurusıkı tabanca aldığınız da ise bu tabancanın kontrolünü yapmanız gerekiyor. Silah bakımsız kalması sebebi ile bir arıza yaşamış olabiliyor. Eğer bu kontrolleri yapabilecek kadar bilginiz yoksa ya da bilginiz az ise muhakkak uzman birisine yaptırmanız gerekiyor. Ancak bu uzman kişi yerine silah satışı yapan bir firmaya götürmeniz daha uygun olacaktır.

Kurusıkı Kılıf Seçimi

Kılıf silahın güzel bir biçimde korunması ve saklanması için son derece önemli bir konudur. Silah ile birlikte bu kılıfı almak daha uygun oluyor bu sayede silahın boyutuna ve yapısına uygun bir kılıf bulabiliyorsunuz. Kaliteli bir kılıftan silah kolaylıkla sizin tarafınızdan alınabilir ve düşme ya da aşınma gibi sorunlar yaşanmaz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.