Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Kurusıkı Tabanca Fiyatları Neye Göre Değişiklik Göstermektedir

19-10-2019 00:17
Kurusıkı Tabanca Fiyatları Neye Göre Değişiklik Göstermektedir

Av malzemeleri birçok kategoride yer almaktadır. Kurusıkı tabanca bu av malzemelerinin içine girer mi sorusu ile karşılaşmaktayız. Fakat kurusıkı tabanca daha çok eğlence amaçlı kullanılan ve ses çıkarma dışında bir işlevi olmadığı için av malzemeleri içine koymak doğru olmaz. Kurusıkı silahlar daha çok görüntüsünden dolayı herkesin ilgisini çekmektedir. Çünkü kurusıkı tabancalar gerçek silahların replikası olarak yapılırlar. Bu yüzden gerçeği ile birebir benzerlik göstermektedirler.  Kurusıkı tabanca modelleri dünyaca bilinen silah modellerine benzer olarak yapılmaktadır. Örnek verecek olursak en çok bilinen Glock modelinin birçok firma tarafından kopyaları yapılmaktadır. Bunun yanında Smith Wesson denilen model çokça bilinen bir modeldir ve bunların da replika kurusıkı modelleri vardır. Bu modelleri daha da çoğaltabiliriz. Hatta çoğu modelin replikası bulunmaktadır. Bu yüzden aradığınız tarzda bir kurusıkı modelini bulmanız daha da kolay olacaktır. Özellikle yerli üretimde replika modeller çokça bulunmaktadır. Kurusıkı fiyatları yerli olan modellerde biraz daha ucuzdur.


Kurusıkı Tabanca Fiyatları

Kurusıkı fiyatları birçok sebepten etkilenmektedir. Yukarıda bahsetmiş olduğumuz replika modellerinin üretim tarzında başlayarak maliyetler değişmektedir. Kurusıkı tabancalar replika olarak yapıldığı için kullanılan malzeme yapısı gerçeğine benzetilmeye çalışılmaktadır. Malzeme yapısı kurusıkı tabanca fiyatları etkileyen bir etmendir. Bazı kurusıkı modellerinde zamak tan oluşan madde kullanılır. Yani zamak daha çok metal gibi olan malzemedir. Bazı modellerde polimer malzeme tercih edilmiştir. Polimer malzeme yapısına sahip olan kurusıkı tabanca modelleri daha hafif olmaktadır. Sağlamlık açısından aralarında fazla fark yoktur. İki malzeme yapısına sahip olan kurusıkı modeli de tercih edilebilir. Bunun yanı sıra fiyatı etkilen şeyler hiç kuşkusuz kurusıkı üzerinde yer alan farklı şekillerdir. Bazı kurusıkı modelleri işlemeli olarak üretimi yapılmaktadır. Üzerine yapılan bu işlemler fiyatı biraz daha arttırmaktadır. Bu da göz zevki için daha güzel görünmektedir. Kurusıkı altın parçalı olanlarda fiyattın artmasına neden olur. Bazı kurusıkı modelleri ise görüntü açısında daha güzel dursun diye ahşap kabze takılmaktadır. Kurusıkı tabanca fiyatları daha çok kurusıkı üzerine eklenen, görüntü açısından farklı gözüken şeyler arttırmaktadır. Bu modelleri özellikle koleksiyon yapacak olanlar tercih etmektedir.  

Kurusıkı tabanca tercihi yaparken bu özellikleri göz önünde bulundurarak kendinize en uygun kurusıkı modelini bulmanız kolay olacaktır. Özellikle yerli üretim kurusıkı modellerinin fazla olmasında dolayı istediğiniz kurusıkı modelini rahatlıkla bulabilirsiniz. Bu firmalar çok farklı renkte ve tarzda kurusıkı üretimini yapmaktadırlar.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.