Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Kurusıkı Tabanca Hakkında Herşey

16-10-2019 22:23
Kurusıkı Tabanca Hakkında Herşey
 

Kurusıkı tabanca ateşli silahlar grubunda yer alan ses yapmak amacıyla kullanılan silahlardır. Kurusıkı silah daha çok çıkardığı sesi ile tercih edilmektedir. Ağzı kapalı olarak satılan bu silahları almak için 18 yaş sınırı da bulunmaktadır. Nasıl alınacağı ve nereden temin edileceği gibi konular 5729 sayılı kanunda açıkça belirtilmiştir. Bu kanun maddesi okunarak kurusıkı tabanca alımı hakkında daha çok bilgiler edinilebilir. Kurusıkı tabancalar daha çok zevk amaçlı kullanılır. Bazı kişiler ise kurusıkı modelleri ile koleksiyon yapılmaktadır. Çünkü kurusıkı modelleri içinde işlemeli, parlak, altın parçalı gibi modelleri görüntü olarak kullanıcıların dikkatini çekmektedir. Bu yüzden koleksiyon yapanlar da çok tercih etmektedir. Kurusıkı çeşitleri herkesin zevkine göre de iyi veya kötü olarak değişir. Bazılarına göre iyi bazılarına göre kötü olabilir. Kurusıkı satın alırken kişisel zevklerden ön plana çıkmaktadır. Fiyatı ucuz olan bir kurusıkı modeli seçmiş olabilirsiniz ama bu beğendiğiniz bir model ise kaçırmayın. Beğenmiş olduğunuz kurusıkı modeli sizin için en yi olan modeldir. Hangi kurusıkı modeli seçeceğinizi böylelikle tamamlamış olursunuz.


Kurusıkı Tabanca

Kuru sıkı silah hakkında bilmeniz gereken bir şey ise yaptığı sesden dolayı ses tabancaları olarak da bilinmesidir. Ses tabancası olan bu modeller ses mermileri denilen fişeklerden atmaktadır. Bunlarda belli bar oranlarına göre yaptığı sesler değişmektedir. Kurusıkı tabancalar görüntü olarak da gerçek tabancalara benzemektedir. Hatta şekil ve ağırlık olarak birebir replika olarak üretilmektedir. Kurusıkı tabancaların üretiminin çoğu da Türkiye’de yapılmaktadır. Yerli kurusıkı modelleri daha çok tercih edilmektedir. Tabi daha çok tercih edilmesinde ucuz olmasının etkisi vardır. Ucuz olmasının yanı sıra yerli kurusıkı modelleri daha kalitelidir. Bunlar içinde Zoraki, Baredda, Blow, Retay gibi modeller yerli kurusıkı modelleri arasında sayılmaktadır. Zoraki içinde Zoraki 917, Baredda içinde Baredda Z88 en çok tercih edilen modeller arasındadır. İthal kurusıkı modelleri ise daha az sayıda ve modelde bulunmaktadır.  Kurusıkı modelleri malzeme yapısı olarak markalara göre değişiklik göstermektedir. Bazı kurusıkı modelleri zamaktan, bazıları polimer malzemeden oluşmaktadır. Genellikle gerçeğinin birebir replikası olarak yapılmaktadır. Malzeme yapısı fiyatlarda farklılıklara da sebep olmaktadır. Kurusıkı tabancalara benzerlik gösteren bir de airsoft tabancalarda vardır. Bunlar kurusıkı tabancadan daha fazla hobi amaçlı ve atış yapmak için tercih edilmektedir. Siz de bir adet airsoft tabancam olsun isterseniz hemen linlke tıklayıp, kurusıkı tabancalara bu kadar benzeyen airsoft tabanca modellerini görebilirsiniz.  https://www.kampseti.com/kategori/airsoft-tabancalar


Kurusıkı Tabanca Fiyatları

Kurusıkı fiyatları birçok özelliklerine göre farklılık göstermektedir. Bu özelliklere birçok şey koyabiliriz. Bazı kurusıkı modelleri üzerindeki işlemelerden bazı kurusıkı modelleri ise renklerinden dolayı fiyatları değişmektedir. Tabiki kurusıkı tabanca fiyatlarını en çok etkilen şey de kalitedir. Kaliteli kurusıkı tabanca modelleri daha pahalı olmaktadır. Tavsiye edilen kurusıkı tabanca fiyatları daha çok yerli olan kurusıkı modellerinden gelmektedir. Yerli olan modeller maliyetleri biraz daha uyguna geldiği için fiyatı daha düşük olmaktadır. Kurusıkı tabancalara benzeyen airsoft tabanca fiyatları da kuruskı lara göre biraz daha pahalı olsa da yapısı ve malzemesi kurusıklara  göre daha kalitelidir.



IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.