Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Kurusıkı Tabanca Özelliklerini Biliyor Musunuz?

20-11-2019 23:44
Kurusıkı Tabanca Özelliklerini Biliyor Musunuz?

Kurusıkı tabanca kanuni olarak birtakım şartları karşılamayan kişilerin kullanmasının yasak olduğu ateşli silahlar grubundaki bir silah türüdür. Silahın ateş alması kurusıkı iğnenin çekirdeğe vurmasıyla gerçekleşir. Gerçek tabanca ile benzerlikleri vardır ancak aralarındaki fark kurusıkı tabanca sadece patlama gerçekleşirken gerçek tabancada çekirdek bulunur.


Toplum genelinde söz konusu kurusıkı tabanca olduğu zaman akıllara direkt mantar tabancası gelmektedir. Düğün gibi etkinliklerde de tercih edilebilen kurusıkı tabanca açık havada kullanılmaktadır. Emniyet kısmı bulunan, tetiğe basılması ile kullanılan kurusıkı silahlar kabze ve atım yatağına sahiptir ve şarjörlü veya toplu kullanılabilmektedir.


Kurusıkı Tabanca Fiyatları Nasıldır?

Kurusıkı tabanca fiyatları uygun olduğu için rahatlıkla satın alınabilen silahlardır ve ateşli silahları kapsayan kanunlar aynı şekilde kurusıkı silahlar için de geçerlidir. Yine mermi fiyatları ve fişek fiyatlarının ucuz olması, gerçek silah kadar ağır olmayan metal yoğunluğuna sahip olması, atış yapılmasının kolay olması gibi faktörler kurusıkı tabanca satın alımı tercihleri arasında yer alır.

Kurusıkı tabancalar üretici firmalar tarafından garanti kapsamına girer ve satıcıların sayısında her gün artış görülmektedir. Yüze, gözlere, kulaklara yakın uzaklıkta yaralamaya ve ciddi kazalara sebebiyet verebilen kurusıkı silahlar mantar tabancası gibi olmasına rağmen çocuk ve küçük yaştaki bireylerin kullanımına uygun değildir.

Kurusıkı şarjör ve namlu değişiminin yapılabiliyor olması kurusıkı tabanca seçmek için ayrı bir etkendir, görünüm ile gerçek tabancalara benzetilen kurusıkı tabancaların yeni modellerindeki kapalı namlu ucunda tıpa bulunmaktadır ve bu tıpa özellikle gerçek tabancalardan ayırabilmek amacıyla fosforlu kavuniçi rengindedir. Kurusıkı fiyatları bu yüzden daha uygun olarak satılmaktadır.

Kurusıkı Silah Almak İçin Ruhsat Şartı Var Mıdır?

Ruhsat sorunu ile karşı karşıya kalmadan rahat koşullarla 18 yaşını dolduran herkesin satın alabileceği kurusıkı silah sıklıkla tercih edilen hobi materyallerinden bir tanesidir. Temel olarak öldürmese dahi yaralanmalara neden olabilen kurusıkı tabancalar temel olarak avcılıkta kullanılmaktadır. Avın kaçmasını engellemek amacıyla avcılar tarafından ormanlık alanlarda kullanılır. Gerekli kontrollerin emniyet tarafından yapıldıktan sonra satılabilen ve kaçak olmayan kurusıkı tabanca ve diğer silah türlerini satın almak istiyorsanız direkt olarak bildiğiniz ve bilinçli alışveriş yapabileceğiniz yerlerden almalısınız. Özelliklerine göre kurusıkı tabanca fiyatları değişiklik göstermektedir, ucuz kurusıkı tabanca modellerine bu bölümden https://www.kampseti.com/kategori/kurusiki-ses-tabancasi inceleyebilirsiniz.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.