Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Kurusıkı Tabanca Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

21-11-2019 21:02
Kurusıkı Tabanca Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ölümcül kazalara sebebiyet vermese dahi yaralanmalara yol açabilen kurusıkı tabanca görünüm olarak gerçek silahlara benzemektedir ve genelde avcılar tarafından ormanlık alanlarda, yarışlar sırasında start verme hareketi olarak veya duman çıkarmak için eğitimli ve bilinçli bireyler tarafından kullanılmaktadır. Temel amaçları ses çıkarma ve hafif yaralama olduğu için halk arasında ses tabancası olarak da bilinmektedir. Türkiye’de kırsal kesimlerde tehlikeli olmasına rağmen düğün gibi organizasyonlar esnasında da kullanılabilmektedir.

Kurusıkı tabanca farklı bir düzeneğe sahiptir, yani boş bir mermi ateşlemesinden kaynaklı olarak gerçek bir mermi çıkmayacaktır ancak yine de kurusıkı tabanca seçiminde dikkat edilmesi gerekenler bulunmaktadır. Peki hangi kriterler göz önünde bulundurulmalı? İşte belirleyici faktörler:


Hangi Özelliklere Sahip Kurusıkı Silah Satın Alınmalı?

Kurusıkı silah yapımında kullanılan metal, silahın daha dayanıklı olmasını sağladığı için satın alacağınız silahın üretildiği malzeme oldukça önemli. Şarjör kapasiteleri değişkenlik gösteren kurusıkı tabancaları satın almadan önce bu kapasiteyi incelemiş olmalısınız. Gerçeklik kazanabilmesi için normal tabancalar gibi üretilen kurusıkı silah satın alımında farklı ağırlıktan nasıl rahat kullanım sağlayabilecekseniz seçiminizi o şekilde yapabilirsiniz. Namlu özelliğinden rengine, uzunluk ve yüksekliğinden ses kapasitesine ve kalibresine kadar tüm özellikler, tabancayı kullanma amacınıza göre değişkenlik gösterebilir. Kurusıkı silah seçiminde dikkat edilmesi gerekenler arasında garanti süreleri de bulunuyor. Satın almadan önce silahın garantisinin ne kadar süreceğinden emin olmalısınız. Yarı otomatik sistemiyle üretilen kurusıkı silah tetiğine basıldığı an ateş alması demektir. Ses basıncı amacı taşıyarak üretilmesine rağmen hasar verebilmektedir. Bu açıdan kurusıkı silah satın almadan önce gerekli tedbirleri alarak kısa bir eğitimden geçmelisiniz.


Kurusıkı Tabanca Satın Almak İçin Şartlar Nelerdir?

Kurusıkı tabanca satın almadan önce yapacağınız silah seçiminde ürün özelliklerini detaylıca inceleyerek kullanım amacınıza uygun olanı seçmelisiniz. Satın almak için silah ruhsatı şartı olmaması kurusıkı tabanca satın alımını kolay hale getirmektedir. 18 yaşını doldurduğunuzu kimliğiniz ile kanıtlamanız ve bir de sabıka kaydınızı göstermeniz gerekecektir. Kurusıkı tabanca fiyatlarını görmek için https://www.kampseti.com/kategori/aticilik-airsoft-havali-silahlar inceleyebilirsiniz.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.