Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Kurusıkı Tabanca Ve Havalı Tabanca Farkları

01-01-2021 22:56
Kurusıkı Tabanca Ve Havalı Tabanca Farkları

Kurusıkı tabancalar ile havalı tabancalar arasında bazı temel farklılıklar vardır. Bireyler bu farklılıkların farkında olarak kendileri için en uygun olan tabanca modellerini tercih edebilirler. Şimdi gelin kurusıkı tabanca ve havalı tabancalar modelleri ile ilgili detaylı bilgi sahibi olarak kendiniz için en uygun olan modeli tercih edebilirler. 
Kuru sıkı tabanca ve havalı tabanca modelleri arasında ki farkı incelemeden önce kuru sıkı tabancanın ve havalı tabancanın ne olduğunu incelemek çok daha doğru olacaktır. 

Kurusıkı Tabanca Nedir?

Kuru sıkı tabancaları tanımlamanın en iyi yolu, onu biri dışında hemen hemen her şekilde gerçek bir silah olarak düşünülebilir. Ancak hiçbir tehlikeli mermi yoktur. Bir kurusıkı tabanca tıpkı gerçek bir silahın pirinç veya metal mermiler kullanması gibi, astar ve pudra ile doldurulmuştur. Kurusıkı tabancaları hissetmek, parlamak ve gerçek gibi ses çıkarmak için tasarlanmıştır. İki ana kategori var. İlki önden atıştır.  Her yönde gerçekçi bir ses üretmeye ve namludan çıkan bir flaşa odaklanır. Bunların tanınması kolaydır, çünkü namlunun dışında parlak turuncu bir ucu vardır. İkinci tür ise üstten ateşlemedir. Bunları tanımlamanın kolay bir yolu, namlu içindeki turuncu tıkaçlarıdır. Ses, önden ateşleme kadar yüksek, ancak flaş üst taraftan geliyor. Unutmayın ki ses şiddeti sadece yarım dolu boş mühimmat kullanılarak azaltılabilir.


ekol kurusıkı tabanca

Havalı Tabanca Nedir?

Havalı tabanca sıkıştırılmış hava yardımı ile etrafa saçma atabilen bir tabanca çeşididir. Hava pistonlu, yaylı ya da karbondioksit tüpleri ile çalışabilen hava tabancaları kişiler tarafından oldukça yoğun bir şekilde kullanılmakta ve talep görmektedir. Günümüzde bir 10 yıl öncesine gidildiğinde havalı tabanca kullanan kişilerin sayısının oldukça az olduğunu görebilmek mümkündü. Ancak günümüzde ise pek çok kişi çeşitli hobilerini gerçekleştirebilmek adına havalı tabancaları kullanmaktadır. Çünkü günümüzde teknoloji ilerlemiş ve seri üretim de yöntemler çeşitlenmiştir. Bu da tabancalarda çeşitliliğe ve havalı tabancaların üretilmesine neden olmuştur. Bu sayede silah sektöründe çeşitlenmeler gerçekleşmekle birlikte özellikle spor alanında önemli bir adım atılmış olmuştur. Bu doğrultuda havalı tabancaların genellikle spor dallarında kullanıldığını ifade edebilmekte mümkün hale gelmektedir. Havalı tabanca çeşitleri içinde Ekol es 66, kwc glock modeli, hatsan havaloı tabanca modellerini ön plan çıkmaktadır. Bu modellerden Ekol p 66 modeli yeni çıkmış bir modeldir. Son zamanlarda oldukça rağbet görmketedir. Ekol p 66 havalı tabancayı incelemek için tıklayınız. https://www.kampseti.com/urun/ekol-es-p66-havali-tabanca-4-5mm-parlak

Havalı Silah ile Kurusıkı Tabanca Arasındaki Farklar

Kurusıkı tabanca ile havalı tabancası arasındaki en temel fark; eskisinin, içinde mermi gibi herhangi bir mermi olmadan sadece tutuşabilir toz içeren boş kartuşları ateşlemesidir. Bu silahlar esas olarak spor etkinliklerine / yarışlara başlamak için kullanılır. Ateşlendiklerinde yüksek ses çıkarırlar. Boş Silahlar her zaman yukarıya, gökyüzüne doğru ateşlenir. Hava Tabancası, bir kurşun peleti ve saçmayı, elektrik santralinden 500 fps ile 1000 fps arasında değişen hızlarda serbest bırakarak dışarı atar. Siz de birbirinden kaliteli havalı tabanca ve kurusıkı tabancalara sahip olmak için Kampseti’nin ürünlerini tercih edebilirsiniz. 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.