Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Neden Baredda Kurusıkı Tabancalar Tercih Edilmeli?

13-04-2018 21:50
Neden Baredda Kurusıkı Tabancalar Tercih Edilmeli?

Kurusıkı, özel amaçlar için üretilmiş olan ateşli olmayan silahlardır. Ses tabancası olarak da bilinen kurusıkı tabanca, gerçek silah sesi çıkarır ancak öldürücü değildir. Bu sebeple de savunma açısından tercih edilir. Bunun dışında kullanım alanları ise; silah eğitmenleri, avcılık ve çeşitli gösterilerdir. Her kurusıkı silahın kendine has özellikleri olsa da Baredda kurusıkı tabanca ayrıcalıklı bir kategoridedir.

Kurusıkı Satın Alırken

Kurusıkı tabanca satın almadan önce, iyi bir araştırma yapmak gerekir. Silahın şarjör kapasitesi, ağırlığı, boyu, namlusu, silahın kalibresi, uzunluğu gibi birçok faktör göz önünde bulundurulmalıdır. Ardından silahın üretildiği malzeme ve renk seçeneklerine dikkat etmek gerekir. İşte Baredda kurusıkı tabanca bu aşamada alıcılara geniş yelpazede çeşitlilik sunuyor. Yerli üretim bir kurusıkı tabanca olan Bareddda, Konya’nın Beyşehir ilçesinde Kervan Silah Sanayi tarafından imal ediliyor. Baredda modelleri, genellikle ihtal silahlardan ilham alarak yeniden dizayn ediliyor. Şarjör kapasitesi ise 14+1 şeklinde olan Baredda, 9mm. Kalibresi olan kurusıkı mermileri de içinde barındırıyor. Yaklaşık olarak uzunluğu 170 – 180 mm olan Baredda kurusıkı tabancalarının yükseklikleri ise 130 – 135 arasında değişiyor.Ağırlık açısından da modele göre değişken bir çeşitliliğe sahip. Ancak fikir vermek açısından genel olarak ağırlıkları 800 ve 950 gram arasında değişiyor. Renk çeşitliliğinde oldukça fazla seçeneğe sahip olan Baredda ses tabancası; çöl rengi, siyah, saten rengi, metalik beyaz, haki, parlak krom gibi renk çeşitlerine sahip.

Baredda kurusıkı tabanca için bir diğer önemli özellik ve ayrıcalık ise, üretildiği malzeme olarak karşımıza çıkıyor. Metal, çelik ve polimer malzemelerin birlikte kullanılması ile üretilen kurusıkı çeşitli modellerinde ahşap görünen kabza seçeneği ile alıcıların beğenisine sunuluyor. Üretiminde kullanılan malzemeler sayesinde oldukça dayanıklı, kullanışlı ve estetik olan Baredda, görsel açıdan kendini diğer kurusıkı modellerinden ayırıyor.Bunun dışında Baredda kurusıkı tabanca için başka bir özellik ise kullanım açısından yarattığı kolaylık... Her zevke ve her tercihe uygun olabilecek model çeşitliliğine sahip olan bu ses tabancası, 24 ay yani 2 sene boyunca garantili. Bu sayede herhangi bir aksaklık, sorun ya da beklenmeyen bir durum oluştuğunda ücretsiz onarım avantajı elde ediliyor. Ses tabancası alan kişilerin bir diğer önemsediği konu, elbette ki çıkardığı ses... Baredda kurusıkı desibel açısından oldukça yüksektir. Bu sayede kullanıcılarını ses açısından tatmin eder.

Ses Tabancası Nasıl Alınır?

Ses tabancası, yasalar çerçevesinde yetkinliği olan her yerden alınabilir. Bu aşamada kişilerin güvenilir, kendini kanıtlamış ve kaliteli yerlerden silah tabancası alması önerilir. Bununla beraber ikinci el ses tabancası önerilmez. Sıfır olarak ses tabancası temin etmek her zaman daha güvenlidir. Bu aşamadan sonra ise adli sicil kaydı ve kimlik fotokopisi ile arzu edilen ses tabancası temin edilebilir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.