Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Neden Hatsan Havalı Tüfek Tercih Etmeliyim?

15-08-2020 09:22
Neden Hatsan Havalı Tüfek Tercih Etmeliyim?

Hatsan havalı tüfekler birbirinden güzel birçok eşsiz güzelliklere sahiptir. Silah sektöründe isminden söz ettiren Hatsan silahlarının özellikleri ve kalitesi ile bu günlere gelen bir markadır. Gelin şimdi isterseniz Hatsan’ ın havalı tüfeklerinin eşsiz özelliklerini anlatalım. Öncelikle bu tüfekler de dipçik sistemi vardır. Bu dipçik sistemiyle birlikte maksimum geri tepme emilimi sağlar. Aynı zaman da dipçik ilave takozları ile kundak boyu istenen uzunluğa göre de ayarlanabilmektedir. Bu tüfekler de aynı zaman da namlu kilidi sistemi de vardır. Bu sistem sayesinde ise namlunun kurulma işlemi daha kolay ve daha az eforla yapılabilmektedir. Hatsan havalı tüfekler namlu kilidinin olduğu yeri ileriye doğru ittirdiğiniz takdir de mono blok kilidi açılır. Ve bu sayede namlu daha rahat bir şekilde kurulur. Ve aynı zaman da sizlere namlusunun kazara açılmasını önleyerek sizleri tehlikelerden korumaktadır. Bu tüfekler de geri azaltıcı sistem de varır. Mermilerin geri tepme özellikleri önemli bir ölçü de bu sistem sayesinde emilmektedir. Tüfeğin mekanizması atış esnasında geriye doğru kaydırarak elinize ulaşan geri tepmenin büyük bir kısmını emmektedir. Bu sebepten dolayı daha hassas ve daha tutarlı atışlar yapmanızı sağlamaktadır. Hatsan tüfekler de fiber optikler de vardır. Fiber optikler sayesinde daha hassas ve daha tutarlı bir şekilde nişan alırsınız. Bu fiber optik teknolojisi Hatsan gez ve arpacıklarına monte ettirebilirsiniz. Bu monte işlemi fabrika da yapılmaktadır. Rakiplerine göre daha fazla özelliği olan ve fiyat performans ikilisi ile daha iyi sonuçlar vermektedir.


hatsan havalı tüfek modeli

Hatsan Havalı Tüfek Nedir?

Hatsan 1976 yılında kurulmuş bir silah fabrikasıdır. Adından bu kadar söz ettirmesi ve silah sektöründe bu kadar iyi yerlere gelmesinin sebebi silahlarına verdiği teknik özellikler ve kalitesinden dolayıdır. Hatsan dünya ateşli tüfekler ve havalı tüfek konusunda a dan z ye bütün parçaları kendi içinde üretmektedir. Bu sebepten dolayı kalitesi güvence altındadır ve kalitesi oldukça yüksektir. Hatsan müşterilerinin beklentileri, talepleri ve ihtiyaçları doğrultusun da hareket eden bir firmadır. Silah severler ve silaha ihtiyaç duyanlar için bu marka önemli markalardan biri haline gelmiştir. Aynı zaman da bu marka kendini sürekli geliştirdiği için ve yeniliklere açık olduğu için de silah sektöründe önemli bir yere sahip olmuştur. Hem yerli hem de yabancı müşterilerinin fikirleri ile daha verimli çalışmak için yol almaktadırlar. Havalı tüfekler de ki hatalar minimumdur. Fiyat performans ikilisini aynı denge de tutmak için büyük bir çaba harcamaktadırlar. Ürettikleri silahların aldıklarında ki verim nasılsa kullanıldıktan sonra da aynı verimi vermesi için de büyük çabalar harcamakta uzman ve profesyonel takım arkadaşları ile bu konu da fikir alışverişi yapmaktadırlar. Hatsan markaları silahlarınızı uzun vadeli kullanabilmektesiniz. Ayrıca silah çeşitleri ve özellikleri bakımından da fazla olduğu için ihtiyaçlarınız doğrultusun da size hitap eden en iyi silahı ya da tüfeği Hatsan da bulabilirsiniz.


Hatsan Havalı Tüfekler ve Fiyatları

Hatsan havalı tüfek konusunda başarılı olan bir silah şirketidir. Bu sebepten dolayı havalı tüfek kullanan birçok insan tüfek alacağı zaman Hatsan markaları havalı tüfeklere bakmaktadır. Hatsan havalı tüfek fiyatları konusunda da oldukça makul bir şirkettir. Bu fiyatlar tüfeklerin özellikleri ve teknik donanımları arttıkça fiyat bakımından da yükselişe geçmektedir. Hatsan markaları bütün silahlar her cebe uygundur. İstediğiniz özelliklere göre fiyatlar değiştiği için silahlar ve tüfekler hakkında buradan bilgi vermek pek doğru bir açıklama olmayacaktır.


Neden Havalı Tüfek Tercih Etmeliyim?

Aslında Hatsan havalı tüfek modellerini seçmeniz için birçok neden vardır. Bunlardan birisi diğer markalara göre teknik ve özellik bakımından daha iyi olmasıdır. Tüfeğinizi aldıktan sonra birkaç teknik özelliği de fabrikasına giderek ekleme yaparak ekletebilirsiniz. Aynı zaman da bu markanın ürünleri fiyat açısından da sizlere makul gelecektir. Özellikleri ve kalitesi yüksekken fiyatların da oldukça makul olduğunu görünce çok şaşıracaksınız. Çoğu silah sevenin vazgeçilmez bir markası olan Hatsan her zaman kendini yenilemekte ve silahlarını hatasız bir şekilde müşterilerine ulaştırmak için büyük çaba sarf etmektedir. Sizin de aklınız da havalı tüfek almak varsa ve bir türlü karar veremiyorsanız bizlerle iletişime geçebilir en iyi tüfeği beraber seçebiliriz.


Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.