Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Rahatına Düşkün Olanlar için Şişme Yataklar

13-05-2019 13:38
Rahatına Düşkün Olanlar için Şişme Yataklar

Kamp malzemeleri keyifli, huzurlu ve konforlu bir kamp deneyimi yaşamak için en önemli ekipmanlar arasında bulunmaktadır. Kamp malzemelerinin kalite bakımından yetersiz olması ya da eksik olması durumlarında kamp yaparken rahatsızlık meydana gelebilir ve kamp deneyiminin olumlu yanları azalabilir. Kamp yaparken keyifli bir süreç geçirmek için en önemli ekipman, elbette şişme yataklar olmaktadır. Şişme yataklar kamp sırasında ev konforunda uyumanızı sağlar. Yorgun ve keyifli bir günün ardından enerji depolamak ve ertesi güne enerjik uyanmak için tercih edebileceğiniz şişme yataklar sayesinde sırtınız ya da boynunuz ağrımadan, tutulmadan rahat bir uyku çekebilirsiniz. Kamp malzemeleri seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli detay, kaliteli olmasıdır. Kaliteli olmayan hiçbir kamp malzemesinin uzun ömürlü kullanılması mümkün olmamaktadır.

Şişme Yataklar

Şişme yataklar hem kurulum açısından oldukça kolay hem de taşıma açısından oldukça avantajlı ürünlerdir. Şişme yatak, mat üzerinde uyumaktan daha konforlu kabul edilir. Hem yerden yüksek olmasıyla böcek ya da sert zeminden korunmuş hem de rahat bir uyku keyfi çıkarmış olursunuz. Şişme yataklar için birçok farklı renk ve boyut çeşidi bulunur. Özellikle çift kişilik şişme yatak sayesinde eşiniz, aile bireyleriniz ya da sevdiklerinizde uyuma şansı bulabilirsiniz. Çocuklarınız için daha küçük ebattaki şişme yataklar tercih edebilirsiniz.

Çift Kişilik Şişme Yatak

Çift kişilik şişme yatak özellikle kalabalık aileler ya da topluluklar için önemlidir. Çift kişilik şişme yatak modelleri her çadır boyutuna göre farklı şekillerde tasarlanmaktadır. Oldukça dayanıklı olan çift kişilik şişme yatak modelleri; özellikle sert bir zemin üzerinde yatmaya alışık olmayan ya da hoşlanmayan kişiler için idealdir. Oldukça rahat ve konforlu bir uyku deneyimi sağlayan çift kişilik şişme yatak plastik malzemelerden üretilmektedir. Bu ürünler hava ile şişer ve sonra çadır zeminine yerleştirilmektedir. Bu özelliği ile uyuyan ve çadırda kalan kişi, tıpkı yatakta yatıyormuş gibi yerde yüksekte ve rahat şekilde uyuyabilir. Şişme yataklar plastik malzemeden üretilse de oldukça dayanıklı ürünlerdir. Bu sayede esneme özellikleri sebebiyle de kişilerin yere temas etmesini de engellemektedir.

Şişme Yatak Fiyatları

Şişme yatak fiyatları tercih edeceğiniz yatak modeline göre değişmektedir. Çift kişilik ya da tek kişilik şişme yataklar, fiyat açısından farklılık göstermektedir. Şişme yatak fiyatları tercih edeceğiniz markanın yanı sıra yatağın özelliklerine göre de değişmektedir. Genel olarak her bütçe için uygun şişme yatak fiyatları bulmak mümkündür.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.