Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Retay G17 Kurusıkı Tanıtım

22-01-2018 21:07
Retay G17 Kurusıkı Tanıtım

 

Türkiye’de bilindiği üzere ateşli silah taşımak ruhsat alımına tabidir. Bu durum haricinde ruhsat bulunmadığı halde ateşli silah taşımak yahut bulundurmak kanunen büyük suçtur.

Toplumsal olarak düğünlerde, kutlamalarda, arazide, tarlada ve benzeri ortamlarda ses çıkartması için kurusıkı tabancaya ihtiyaç duyulur. Kurusıkı tabanca ses tabancası olarak kullanılırken airsoft tabancalar ile havalı tabancalar ise daha çok atış yapmak için kullanılır. Bu iki tabancalar arasında görüntü olarak hiçbir fark yoktur.

Kurusıkı Tabanca 'ya Neden İhtiyaç Duyulur?

Ateşli silah gibi prosedürünün olmaması ve toplumun yoğun olmadığı yerlerde kullanma imkanı nedeniyle kuru sıkı tabanca tercih edilir. Kurusıkı tabancanın birçok farklı modeli bulunmaktadır.

Bu modeller arasından tercih yapılırken tutukluk yapmaması ve rahat kullanımı özellikleri çok önemlidir. Bunun haricinde kullanımda zarar verme olasılığı çok düşüktür.

Yine de her ihtimale karşı kullanımda toplumun yoğun olduğu bölgelerde tercih edilmemesi gerekir. Zira toplumun yoğun olduğu alanlarda kuru sıkı tabanca kullanımı da yasaktır.

Retay G17 Kurusıkı Tabanca ile Umarex Glock 17 Havalı Tabanca

Gittikçe tercih edilen kurusıkı tabanca modellerinden bir tanesi de retay g17 kurusıkı tabanca modelidir. Fiyat ve performans avantajları sayesinde tercih edilme oranında ciddi bir artış olmuştur.

Ama son zamanlarda kurusıkı tabanca alırken satın alma belgesi çıkarma zorunluluğu gelmesinden dolayı alımlar biraz daha azalmıştır. Ama Glock 17 havalı tabanca modelini 18 yaşını dolduran herkes alaabilir. Retay g17 ile Umarex glock 17 havalı tabanca arasındaki en önemli fark çalışma mekanizmalarıdır. Kurusıkı tabancalar ses tabnacası olarak bilinir. Havalı tabancalar ile ise sadece içindeki bilyeler ile atış yaoma imkanınız olur ve çok az bir sese sahiptir. Glock 17 havalı tabanca modelinin glock 17 airsoft modeli de bulunmaktadır. Retay g17 kurusıkı tabanca ile glock 17 tabanca arasında görüntü olarak çok benzerlik bulunmaktadır. Zaten havalı tabancalar ile airsoft tabacanlatr görüntü olarak birbirlerine oldukça benzemektedirler.

Retay G17 Kurusıkı Tabancası Neden Tercih Edilir?

Retay g17 özellikle kurusıkı tabancalarda nadir bulunan bir görünüme sahiptir. Görüntüsü ile adeta glock 17 hissiyatı veriyor. Bu görüntüsü tabancanın tercih edilmesi için önemli bir nedendir. Yine elle tutulmaması durumunda avuca tam oturması ve kıpırdama yapmaması da bir diğer özelliktir.

Tabancanın alt gövdesi polimerdir. Üst kızak ve namlu kısmı ise metal kullanılarak üretilmiştir. Bir diğer husus ise tabancada bulunan tetik emniyetidir. Tabanca tam anlamıyla tutulmadığında tetik hareket etmemektedir.

Bu durumda güvenlik açısından önemlidir. Tabancanın şarjörü toplamda 15 adet mermi alabiliyor. Bu özelliklere sahip olan retay g17 kurusıkı kesinlikle kullanım esnasında memnuniyet verecektir. Fiyatı da alıcıyı cezbedecek avantajlarla ve uygun ödeme imkanlarıyla hazırlanmıştır.


Retay G17 Kurusıkı Tabanca Fiyatı Ne Kadar?

 

İnternet alımlarında fiyatlarda değişiklik görülmektedir. Bu durumun en büyük nedeni sitelerin kendi aralarındaki rekabetlerdir.

Genel olarak 1500 TL ile 1750 TL arasında tabancanın fiyatı değişiklik göstermektedir. Yani ortalama 1500 TL civarı bir bedelle dileyen kişi bir kurusıkı tabanca sahibi olabilir. Airsoft tabancalar ile havalı silah fiyatları da hemen hemen bu fiyat aralığında satılmakatdır. Retay G17 kurusıkı tabanca alırken emniyetten satın alma belgesi almak gerekiyor, fakat airsoft tabancalar ile havalı silah alırken 18 yaşını doldurmuş olamnız yeterlidir. 18 yaşını doldurmuş iseniz direk olarak siparişinizi verebilirsiniz.

 

Glock 17 Havalı Tabanca Fiyatı Ne Kadar?

Glock 17 havalı tabanca fiyatı kurusıkı tabancalar ile aynıdır. Zaten görüntü ve ağırlık olarak da havalı tabancalar ile kurusıkı tabanca birbirine çokca benzemektedir. Glock 17 airsoft modeli de aynı şekildedir. aralarında ki fark iki glock tabanca modelinde ses yoktur. İkiside BB veya Bilye atmaktadır.  Glock airsoft ve glock havalı tabanca modellerinin tercih edilmesinin sebebi ise tamamen görüntülerin çok güzel olmasıdan dolayıdır.


Siparişleriniz İçin Tıklayınız. https://www.kampseti.com/kategori/havali-silahlar


 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.