Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Sakatlanmalara Karşı Sıcak Soğuk Torbası

05-06-2019 19:05
Sakatlanmalara Karşı Sıcak Soğuk Torbası

Medikal ürünler hem sporcular hem de kamp yapanlar için en önemli malzemeler arasında bulunmaktadır. Olası sakatlanmalara karşı medikal ürünler bulundurmak, hayat kurtarıcı olabilmektedir. Bundan dolayı da olası sakatlanma durumlarına karşı sıcak soğuk torba modelleri mutlaka ilk yardım çantasında bulundurulmalıdır. Özellikle soğuk su torbası; şişlikleri engelleyen ve kan dolaşımının hızlanması ile ilgili yaralı bölgenin daha hızlı iyileşmesine destek olan bir çözümdür. Bundan dolayı özellikle burkulmalar, sakatlanmalar, darbe ya da düşmelere karşı mutlaka soğuk torba bulundurulmalıdır. Bunun yanı sıra sıcak soğuk torbası özellikle kamp yaparken ya da sporcular için önemli olmaktadır.

Sıcak Soğuk Torba Modelleri

Sıcak soğuk torbası modelleri vücudun her alanı için tasarlanmaktadır. Yüz ve ayaklar için farklı şekillerde sıcak soğuk torbası modelleri, özellikle uzun süreli yürüyüş yapanlar için faydası olmaktadır. Bunun dışında sıcak soğuk torba modelleri arasında bulunan boyun bölgesi için tasarlanmıştır. Bu modelleri derin dondurucuda 3 saate kadar bekletmeniz yeterli olacaktır. Özellikle bu torbaların sakatlanmış olan bölgeye etki edebilmesi için 48 saat boyunca aralıklarla uygulanmalıdır. Bu torbalar, 20 dakikadan daha uzun süre tutulmamalıdır. Bu ürünleri sakatlanma, düşme ya da burkulma durumlarında kullanabilirsiniz. Ancak şeker hastalığınız ya da kan dolaşımı sorunlarınız var ise kullanmadan önce doktora danışmanızda da fayda bulunmaktadır. Sıcak soğuk torba modelleri özellikle uyurken kullanılmaması gereken medikal ürünler arasında bulunmaktadır. Bunun yanı sıra paketi çok sıkmamaya dikkat etmek oldukça önemlidir. Bu paketlerin en büyük avantajları özellikle defalarca dondurulup yeniden kullanılabilmesidir. Bu ürünleri sürekli buzlukta muhafaza edebilir, kullanıp erimesini sağladıktan sonra tekrar tekrar kullanabilirsiniz. Jellerin soğutma özelliklerinin daha fazla olmasından dolayı kullanım sırasında oldukça avantajlıdır. Buz uygulamaları özellikle şişlik durumlarında o bölgedeki hücrelerde azalan oksijen miktarını çoğaltmayı sağlar. Buz uygulamaları kan damarlarında büzüşmeye yol açarak kanama ve şişliğin azalmasına yol açar. Bu sayede harabiyet azalır. Zedelenen alana maksimum 20 dakika uygulama yapmak gerekmektedir. Ancak uygulama yapılan bölge kemikli ise 10 dakika uygulanması yeterlidir.

Sıcak Soğuk Torba Fiyatları

Sıcak soğuk torba fiyatları tercih edeceğiniz torba modeline göre değişmektedir. Torba modelli yüz için, boyun için, ayaklar için, gövde için ya da omuzlar için farklı şekillerde üretilmektedir. Buna göre farklı marka ve modeller de sıcak soğuk torba fiyatları değişmektedir. Her bütçe için uygun sıcak soğuk torba fiyatları bulmak mümkündür.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.