Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Sıcak Havalarda Pratik Olarak Yanınızda Bulundurabileceğiniz Çantalı Set

12-04-2019 23:35
Sıcak Havalarda Pratik Olarak Yanınızda Bulundurabileceğiniz Çantalı Set

Çantalı seti özellikle sandalye ve masa çeşitlerini bir arada bulabileceğiniz setlerdir. Bu setler hem ekonomik hem de kullanışlı setlerdir. Kamp sırasında eşyaların dayanıklı ve kullanışlı olması gerekmektedir. Bundan dolayı da kamp için malzeme satın alırken mutlaka kaliteye dikkat etmek gerekmektedir. Kalitenin yanı sıra kullanışlı olması da önem teşkil etmektedir. Hem fazla yer kaplamayacak ürünler tercih etmek hem de kolay taşınabilir özellikte ürünler kullanılması gerekmektedir. Özellikle fazla yer kaplamayacak olan ürünler sayesinde kamp sırasında hem kolayca taşıma özelliği hem de kullanım açısından işlevsellik söz konusu olmaktadır. Çantalı seti sayesinde sandalye ve masa aynı çantada bulunmaktadır. Bu sayede hepsini bir arada kolayca kullanabilirsiniz.

Çantalı Set Modelleri

Çantalı set modelleriözellikle kamp yaparken ya da haftasonu sahilde vakit geçirmek için en ekonomik ve mantıklı seçim olmaktadır. İçerisinde iki adet sandalye ve bir adet masa bulunan çantalı set modelleri sayesinde pikniğe giderken, kampa giderken ya da balık tutmaya giderken kullanım avantajları sayesinde keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Çantasından çıkardığınız sandalye ve masayı kolay açabilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Özellikle kamp sırasında masa , sandalye ve tabura kullanımı büyük avantajlar sağlamaktadır. Kamp malzemeleri arasında bulunan masa ve sandalyeler özellikle katlanır özellikte olmaktadır. Dayanıklı malzemelerden üretilmiş olan sandalyeler kullanılmalıdır. Özellikle doğa gezilerinde ya da piknik yaparken kullanılan bu çantalı set modelleri outdoor masa, sandalye ve tabureler kullanabilirsiniz. Masa sandalye ve taburelerin kurulumunun kolayca yapılabilmesi ise önemli avantajlarından biridir. Kamp masaları kullanış açısından kolaylık sağlamak için yüksek dizayn edilmektedir. Bu özellik sayesinde katlandığında da oldukça az yer kaplayarak hem işlevsel hem de konforlu olmaktadır. Kamp yaparken kullanılan sandalyeler rahat ve dayanıklı kumaştan üretilmektedir. Sandalyelerin kenarında otururken içeceklerin konulabileceği yerler sayesinde de işlevsel olmaktadır. Farklı bir alternatif olarak kalabalık şekilde gidilen kamp aktivitelerinde kullanılmak üzere kamp tabure alternatiflerine de göz atılabilir. Özellikle tabureler katlanma konusunda daha başarılı seçenekler oldukları için en az yer kaplayan kamp malzemeleri arasında yer almaktadır.

Renkli Çanta Setleri

Renkli çanta setleri sayesinde zevkinize en uygun çanta modellerini tercih edebilirsiniz. Renkli çanta setleri ile zevkinize ve stilinize en uygun çanta modelini tercih edebilirsiniz. Çanta set fiyatları da bu ürünleri tek tek satın almaktan çok daha uygun olmaktadır. Çanta set fiyatları özellikle kullanım süresi göz önünde bulundurulduğunda oldukça uygun olmaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.