Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Sig Sauer SP 2022 Özellikleri ve Atış Denemesi

27-01-2018 11:26

Sig sauer sp 2022 muazzam bir kullanım kalitesi sunan ve oldukça muhteşem bir üretime sahip tabancalardan birisi olarak göze çarpıyor. Sig Sauer’in klasik modellerinde yer alan, emniyet özelliklerinin tamamı bu modelde de yer alıyor.

Kolombiya ve Fransız Polis Teşkilatlarının’da resmi görevlerde kullandığı silah olan sig sauer sp 2022 silahlar, kullanım kalitesi, güvenilir yapısı ve atışının muhteşem keskinliği ile harikulade bir ürün sunuyor.

Silahın hakkını veren polimer yapısı adeta bir devrim niteliği taşıyor. Namlu uzunluğu 99 mm olan silahın, yüksekliği ise 145 mm olarak üretilmiş. Özellikle gelişmiş ülkelerde güvenlik birimleri tarafından sıkça tercih edilen ürün, bu yapısıyla kendisini kıskandıracak bir üne kavuşmuş durumda.

Sİg Sauer Sp2022 Havalı Tabanca

Sig Sauer havalı tabanca modelleri diğer silah türlerinden farklıdır. Hava yardımı ile çalışmaktadır. Bu hava ise havalı tabanca tüpü dediğimiz bbs tüpler sayesinde yapılmaktadır. Bu tüpler havalı tabanca içindeki merminin çıkmasını sağlamaktadır. Sig sauer modeli kwc firması tarafından taiwanda üretimi yapılmaktadır. Şekil ve sağlamlığından dolayı çokca tercih edilen bir modeldir. Ayrıca sig sauer havalı tabanca modelinde fener ray sistemi sayesinde havalı tabancaya fener takarak gece atışlarınızı da yapabilirsiniz. Buradan da görüldüğü üzere havalı tabanca gerçeğine birebir benzemektedir.

Havalı Tabanca Kontrast Kalitesi ve Gece Nişanı

9 mm bir kalibreye sahip silah, muazzam bir kontrast kalitesine sahip. Siglite gece nişangahı sayesinde gece kullanıma da son derece uygun olan silah, muazzam bir paslanmaz çelik sürgüye de sahip.

Kolayca geçiş yapabilen silah, alternatif olarak küçük kabza özelliğini de içinde barındırıyor. 15 mermilik şarjör kapasitesine sahip ürün, diğer silahları kıskandıracak bir kusursuzluğa sahip. Öte yandan sig sauer sp 2022 üretiminde m1913 aksesuar rayı da kullanılıyor.

Havalı Silah Manuel Emniyet Sistemi

Silahın çekici özelliklerinden birisi, opsiyonel manuel emniyet sistemine sahip olması. Profesyonel bir kullanım seçeneği sunan silah, gelişmiş ülkelerin güvenlik birimlerinin göz bebeği olarak önde geliyor. Opsiyonel emniyet sayesinde de kullanıcısına kusursuz bir silah kontrolü sunan silah, cezp ediyor.

Sig Sauer Havalı Silah Classic Line Tetikleyici

Kusursuz bir silah izlenimi veren sig sauer sp 2022 model silahlar, tetikleyici tekniğiyle oldukça başarılı görünüyorlar. DA/SA tetikleyici tekniği ile aynı çift etkili ve tek hareketli tetik sistemini kullanan silahın, tetikleyici bölümü oldukça başarılı bir biçimde inşa edilmiş. Aşınmaya dayanıklı polimer performansı ile harmanlanan ürün son derece başarılı bir silah olarak kendini arz ediyor.

Classic Line teknolojisi, ürünün en cezp edici özelliklerinden biri olarak göze çarpıyor. Silahın kullanımını tamamen kullanıcı için özelleştiren, DA/SA tetikleme tekniği profesyonel silah kullanıcılarının oldukça önemsediği özellikler arasında yer alıyor.

Emniyet Mensuplarının Gözbebeği Havalı Silah

Sauer modeli özellikle emniyet güçlerinin göz bebeği olarak göze çarpıyor. Gelişmiş ülkelerde profesyonel emniyet mensuplarının güvenle kullandığı silah, tabanca modeli silahların önde gelen modelleri arasında kendini gösteriyor.

Kolombiya ve Fransa gibi ülkelerin emniyetleri tarafından da kullanımda olan silah, paslanmaz çelik bir yüzeye sahip.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.