Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Smith Wesson Havalı Tabanca Modelleri

02-09-2021 13:22
Smith Wesson Havalı Tabanca Modelleri

Smith & Wesson'un tarihi 1850 yılına kadar uzanmaktadır. Horace Smith ve Daniel Baird Wesson Vermont eyaletinde bulunan çeşitli ateşli silahlar üreten Robbins and Lawrence şirketinde birlikte çalışıyorlardı. Ateş edebilen fişekli bir tabanca fikrinin her ikisinde de yeşermesi ile birlikte kurdukları ve hala bugün 160 yılı aşkın bir ortaklık haline dönüşmüş olan Smith & Wesson şirketi günümüzün en iyi silah şirketlerinde birisidir.

1852 yılında prototip bir manivelalı tabanca geliştirmişlerdir ve ilk şirketlerini Connecticut, Norwich’de kurmuşlardır. Tasarımları son derece değersiz görülmüştür ve firmalarını 1854 yılında bir gömlek imalatçısı olan Oliver Winchester'a satmak zorunda kalmışlardır. Ancak bu tasarım altın çağına 1866 yılında ulaşmıştır ve herkesin bildiği manivelalı Winchester Tüfeği’nin ilk adımı olmuştur.

İlk girişimleri başarıyla sonuçlanmayınca Wesson Winchester’ın yeni imalathanesinde müfettiş olarak çalışmayı kabul etmiştir ve bu süreçten sonra Smith ile birlikte patentini alacakları ve kenardan ateşlemeli bir fişek kullanan toplu tabanca tasarlamışlardır. Tasarım üzerine anlaşan ikili, Smith & Wesson’u Massachusetts, Springfield’da tekrar kurmaya karar verdiler. Smith & Wesson’un ilk toplu tabanca örneği tip-up olarak anılırdı ve tabancanın işleyişi şu şekildeydi; namlu tabancanın üstüne gelecek şekilde kırılır ve top çıkarılır. Yani dolum ve boşaltım sistemleri bu şekilde gerçekleşirdi. Tabii ki sıkışan kovanlar için, namlunun alt tarafında bulunan çıkarıcı çubuktan yardım alınırdı. Smith & Wesson şirketi günümüzde smith wesson havalı tabanca üretmektedir ve Smith & Wesson 2022 yılı havalı tabanca fiyatları 900 ve 1300 TL arasındadır. 2022 yılı havali silah fiyatlarını da göz önünde bulundurduğumuz zaman smith wesson fiyatı orta seviye de alınabilecek silahlardandır.

Smith & Wesson tarzı bir sürü havalı tabanca üretilmektedir. Şimdi, Smith & Wesson benzeri en iyi havalı tabancalar nelerdir? bunları konuşalım.


KWC Smith & Wesson Havalı Tabanca 

Dünyanın en önde gelen havalı silah üretimi yapan Kwc şirketi tarafından üretilmektedir. Bu havalı tabanca modeli Smith Wesson’un üretmiş olduğu Mp40 örneğinden esinlenerek üretilmiştir. Kwc Smith Wesson havalı tabanca modeli 12 gr kabon tüp ile uyumlu olarak çalışmaktadır. Atış yapmadan önce herhangi bir kurma yapmanıza gerek yoktur. Kwc Smith Wesson havalı tabancası gerçek bir silah hissi ve görüntüsü vermektedir. Kwc havalı silah modelleri arasında fiyat-performans olarak ideal bir üründür. 19 adet şarjör kapasitesi bulunmaktadır. Hızı 127 m/s'dir ve ağırlığı yaklaşık 520 gram'dır. Yaklaşık fiyatı ise, 520 TL'dir. Ürüne ulaşmak için tıklayınız. https://www.kampseti.com/urun/kwc-smith-wesson-km48dhn-havali-tabanca


asg airsoft havalı tabanca modeli

ASG DAN WESSON 4 AIRSOFT Havalı Tabanca

Avrupanın en büyük silah üreticilerinden birisi olan ve hatta çoğu silah severe göre en iyisi olan ASG (ACTION SPORT GAMES) tarafından üretimliştir. Dan Wesson tarafından üretilen tabacanlardan esinlenilmiştir. Full metal bir gövdeye sahiptir ve 6 adet şarjör kapasitesi bulunmaktadır.  878 gr ağırlığı bulunan asg havalı tabanca mermi çıkş hızı 134 m/s'dir. Yaklaşık olarak piyasadaki fiyatı ise, 1.300 TL'dir.  

umarex smith wesson havalı tabanca

UMAREX Smith&Wesson M&P 4,5 Havalı Tabanca

M & P ™ 45 Modeli, çok başarılı Smith & Wesson® Askeri ve Polis serisine dahil edilmiştir. Hızlı eyleme geçme ve 8 şarjör kapasitesine ek olarak, bu modelde 12 g CO2 kapsülü bulunur. Boş şarjör plakası aşağıya doğru çekilerek hızlı ve kolay bir biçimde değiştirilir. Atış yapacak kişiler, çift ve tek eylem modu arasında tercih yapabilirler. Smith Wesson havalı tabanca Yaklaşık 600 gr ağırlığındadır ve hızı  105 m / sn'dir. Bu havalı tabanca fiyatları 800 TL civarıdır. Ürüne ulaşmak için tıklayınız. https://www.kampseti.com/urun/umarex-smith-wesson-m-p-4-5m-havali-tabanca-siyah


kwc smith wesson havalı tabanca

KWC Smith & Wesson Airsoft Tabanca 6mm

Kwc şirketi daha öncede belirttiğimiz gibi dünyanın en önde gelen silah firmalarından birisidir. Çıkardığı Smith & Wesson Airsoft Tabanca 6 mm modeli ile kullanıcılarına farklı bir silah deneyimi sunuyor. Yüksek malzeme kalitesine sahip bu silah Co2 ile çalışır ve 12 gr karbon tüp ile uyumludur. 15 adet şarjör kapasitesine sahip bu airsoft tabanca ağırlığı 700 gr'dır. Nonblowback özelliği bulunur yani geri tepme söz konusu değildir. Merminin çıkış hızı 139 m/s'dir ve fiyatı ise yaklaşık 600 TL'dir. Ürüne ulaşmak için tıklayınız. https://www.kampseti.com/urun/kwc-smith-wesson-airsoft-tabanca-6mm


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.