Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Tekne ve Bot Malzemeleri Nelerdir?

04-01-2019 21:23
Tekne ve Bot Malzemeleri Nelerdir?

Şişme botlar ve tekneler Türkiye’de de yaygın olarak kullanılan ve meraklısı çok olan araçlardır. Balıkçılık, avcılık, denizcilik gibi birçok alanda kullanılan şişme botlar için en önemli unsur; bot malzemeleri ve tekne malzemeleri olmaktadır. Balık tutmak için tekne kamışı ya da bot kamışı temin etmeniz gerekmektedir. Bunun yanında şişme botlarda önemli olan unsurların başında şişme botlar, yumuşak ve esnek yapıları ile teknik kullanım detaylarında belirtilen sınırların aşılmadığı sürece her türlü hava koşullarında oldukça güvenlidir. Tekne malzemeleri ya da bot malzemeleri oldukça çeşitli ve zengindir. Genel itibari ile birçok farklı amaç için tekne malzemeleri kullanılmaktadır. Bu malzemelerin başında ise şişme bot ve şişme bot modelleri gelmektedir. Şişme bot genel olarak oldukça farklı ebatlarda farklı özelliklerde üretilmektedir. Özellikle de balıkçılık, denizcilik ya da avcılık için kullanılabilmektedir. Bunun yanı sıra hem ekonomik hem de işlevsel katkıları sayesinde yaygın şekilde tercih edilen şişme bot çeşitleri, genel olarak yumuşak ve esnek bir yapıya sahip olarak üretilmektedir. Bu özellikleri sayesinde teknik kullanım sınırlamaları aşılmazsa oldukça güvenli şekilde kullanılabilmektedir. Bu unsurların yanı sıra, şişme bot modelleri genel itibari ile hemen hemen aynı boyutlarda olan ahşap ve fiber teknelere kıyasla daha hafif bir yapıya sahip olmaktadır. Şişme botlar, birçok farklı avantaja da sahip olmaktadır. Katlanabilir özellikte olmaları sayesinde diğer şişme bot çeşitlerine kıyasla daha avantajlı olmaktadır. Bot ve tekne aksesuarları tekne ve bot severler için oldukça önemli aksesuarlardır ve mutlaka kaliteli, işlevsel olarak tercih edilmesi gereken malzemelerdir. Bot ve tekne aksesuarları oldukça zengin olmakla beraber motor pervane aksesuarlarından, subaplara kadar ve bot yastıklarına kadar birçok farklı alana uygun aksesuarlar bulunmaktadır. Bot aksesuarları oldukça çeşitlidir. Botu daha rahat ve konforlu sürmeyi, kullanım sırasında daha rahat olmayı sağlayan bu aksesuar mutlaka kaliteli olarak seçilmelidir. Tekneden balık avlamak için gerekli olan balık avı malzemelerinin başında gelen tekne kamışı da bot aksesuarları arasında bulunmaktadır. Özellikle tekneden balık avı yapmak isteyen kişilerin mutlaka bot kamışı ya da tekne kamışı alması oldukça önemlidir. Avlanacak balığın cinsine göre tekne kamışı ya da bot kamışı boyutları belirlenmektedir.

Tekne Malzeme Fiyatları

Tekne malzeme fiyatları tercih edilen malzemeye göre değişmektedir. Malzemelerin kalitesi ve markası tekne malzeme fiyatları bakımından belirleyicidir. Bu malzemeler için öncelikli olarak kaliteye dikkat edilmesi gerekmektedir.

Bot Malzeme Fiyatları

Bot malzeme fiyatlarıda tekne malzeme fiyatları gibi da kalite ve malzemenin cinsi ile belirlenmektedir. Bot malzeme fiyatları da genel itibari ile oldukça ekonomiktir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.