Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Termos sıcak mı yoksa soğuk mu tutar?

26-08-2019 14:00
Termos sıcak mı yoksa soğuk mu tutar?

Termos modelleri içeceklerinizin ısısını korumayı sağlayan ürünlerdir. Eğer termos içerisine soğuk su koyarsanız, termos dış hava ile bağlantısını engellediği için içeceğinizin soğuk kalmasını sağlayacaktır. Şayet termos içerisine kahve ya da çay gibi sıcak içecekler koyarsanız, bu noktada içeceklerinizin sıcak kalmasına destek olacaktır. Termos çeşitlerini kamp yaparken, işe giderken, seyahatlerinizde kullanabilirsiniz. Hem soğuk sularınızı koruyabilir hem de sıcak içeceklerinizin ısısının korunmasına destek olabilirsiniz. Kamp yaparken en çok tercih edilen ekipmanlardan biri olan termos modelleri sayesinde doğanın güzelliğini seyrederken taze çayınızı ya da mis kokulu kahvenizi içebilirsiniz. Termoslar; sıcak içeceğin sıcaklığını korumasını sağlarken, soğuk içeceklerin de soğuğu korumasına destek olmaktadır. Günlük kullanım için oldukça uygun olan termos modelleri özellikle uzun süre sıcaklığı koruma özelliği ile tercih edilmektedir. Termos modelleri özellikle UV ışınlarını geçirmez. Bu üretim özelliği sayesinde güneş ışınlarına karşı dayanıklı olması ile ön plana çıkmaktadır. Darbelere karşı dirençli malzemelerden imal edilmiş olan termos modelleri sayesinde, aynı termosu uzun seneler aynı performansı ile kullanabilirsiniz. Farklı renk seçenekleriyle de stilinizi kullandığınız termos ile yansıtabilirsiniz. Bunun yanı sıra termos modelleri; çevreye duyarlı olarak plastik ya da karton bardaklar kullanmanızı da engeller.


Termos Modelleri


Sıcak termos özellikle işe giderken, seyahat ederken, kamp yaparken ya da gezilerinizde kahvelerinizi, çayınızı uzun süre sıcak tutma özelliğine sahiptir. Dayanıklı olmasının yanı sıra oldukça işlevsel de olan sıcak termos modelleri; farklı sürelerde ısıyı koruma özelliğine sahiptir. Termosun kaliteli malzemeden üretilmesi ısının korunmasını daha uzun süre sağlayacaktır. Farklı renk seçenekleri ile ön plana çıkan termos modelleri sayesinde zevkinize en uygun modeli seçerek stilinizi de yansıtabilirsiniz. Bu özelliklerin dışında termos süzgeci ve avantajların yanı sıra, uzun süreli outdoor aktivitelerinde kullanıma da uygundur. Öte yandan içine koyulan içeceğin soğuk ya da sıcak kalmasına yardımcı olmasıyla da oldukça fonksiyonel malzemelerden biridir. Termosun yanlarında ve altında mantarlar, içinde ise sırçadan bir silindir ile dizayn edilir. Bu özelliği sayesinde dışarıdaki hava sırçayı aşıp geçemez. Bu özelliği ile ısının korunmasına destek olur.


Termos Fiyatları


Termos fiyatları satın alacağınız termosun iç hacmine ve kalitesine göre belirlenmektedir. Termoslar, farklı boyut ve ebatlarda üretilirken, ısıyı koruma süresi de üretildiği malzemelere göre değişmektedir. Tüm bu detaylar termos fiyatları için belirleyici olmaktadır.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.