Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Toplu Havalı Tabanca Modelleri Nelerdir?

15-03-2020 10:36
Toplu Havalı Tabanca Modelleri Nelerdir?

Toplu havalı tabanca pek çok silah meraklısı için aşina olunan bir kullanım olsa da silaha ilgi duyan; revolver olarak adlandırılan altı patlar silahlardır. Klasik ateşli tabancalara oldukça benzeyen bu silahların havalı özellikte olması silah severleri en çok memnun eden konular arasında geliyor. Havalı tabancalar insanların atıcılık, hobi ve korkutma gibi çeşitli amaçlarla sahip oldukları silahlardır. Ateşli silahların hepsinde ruhsat ve satın alma konusunda bazı zorlukların var olması bu silahları edinmeyi zorlaştırdığından toplu havalı tabancalar gün geçtikçe daha çok rağbet görmeye başlamıştır. Toplu havalı tabancaların rağbet görmesindeki bir başka nedense ateşli silahlara nazaran daha az tehlikeli olmasıdır. Bu hususların dışında ateşli silahlarla kıyaslandığında herhangi bir eksik yönü bulunmayan toplu havalı tabanca modellerini kampseti.com’dan uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Peki, kampseti.com’da hangi havalı tabanca modellerini bulabilirsiniz? Buyurun inceleyelim!


Umarex Colt SAA .45

Almanya merkezli silah üreticisi Umarex tarafından üretilip piyasaya sürülen ve ilk silahlardan bir tanesi olan Colt’un adını taşıyan toplu havalı tabanca modeli ile siz de çevrenizde göz kamaştıran bir silaha sahip olabilirsiniz. Dış görüntüsü ile gerçek silah hissi yaratmada oldukça başarılı olan Umarex Colt SAA .45 teknik açıdan başardıkları ile de dikkatleri üzerinde toplamayı başarıyor. Klasik bir 6 patlar olması sebebi ile şarjör kapasitesini 6 olarak ifade edebileceğimiz bu modelde merminin namludan çıkış hızı 130 m/sn’dir. Bu anlamda oldukça başarılı bir performans sergileyen Umarex Colt SAA .45’in namlu uzunluğu 190 mm’dir. Yaklaşık 1 kilogram ağırlığındaki bu toplu havalı tabanca ile metal ve ahşabın eşsiz ahengini yakalamanız mümkün!


Umarex UX Tornado

Umarex’in klasik 6 patlar modellerinden bir nebze farklı olan Tornado, kendine has çizgileri ve rengi ile toplu havalı silah satın almak isteyen bireyleri kendine aşık ediyor. İlk bakışta bir havalı tabanca olduğunu anlamanın mümkün olmadığı silah görüntüsü ile oldukça tok bir his yaratıyor. Kabze kısmının tamamen ele oturacak şekilde tasarlanması silah ile daha kaliteli atış yapılmasına imkan tanıyor.
Umarex UX Tornado görsel açıdan sunduğu zenginliği teknik anlamda kalitesi ile de sizlere ulaştırmayı başarıyor. 4,5 mm kalibreye sahip Umarex UX Tornado toplu tabanca satın almak isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Enerji kaynağı olarak 12 gram karbon dioksit tüpü kullanan silah mermi kapasitesi bakımından revolverlere göre farklı bir nitelik taşıyor. 10 mermi kapasitesine sahip bu toplu tabanca normal havalı tabancalara benzer bir özellik gösteriyor. Polimer malzemeden üretilmiş olan ve toplam uzunluğu 26 cm olan Umarex UX Tornado’nun namlu uzunluğu ise 11 cm’dir. Diğer modellere göre bir nebze kısa olan silahın ağırlığı da benzer şekilde azdır. 685 gram ağırlığındaki bu havalı tabanca modelini zorlu doğa koşullarında kullanmak ve taşımak çok daha kolay olmaktadır. 


toplu havalı tabanca modelleri

Umarex Smith & Wesson 

Umarex markasının klasik ateşli silahlara çok benzeyen modellerinden bir başkası olan Umarex Smith & Wesson aynı adı taşıyan dünyaca ünlü silah modeline benzer özellikler taşır. Siyah yapısı ile görünüm açısından çok ciddi başarı yakalayan toplu havalı tabanca kullanışlılığı ve teknik başarısı ile de ön plana çıkar. 4,5 mm kalibreye sahip bu silahın mermi kapasitesi 8’dir. Havalı tabancaların çoğu gibi karbon dioksit tüpü ile çalışan bu silahın ağırlığı yaklaşık 612 gramdır. Bu anlamda doğada havalı silah kullanmak oldukça pratik bir hal alır.

ASG Dan Wesson 8 inç Silver Parlak Krom Toplu Havalı Tabanca

Toplu havalı tabanca modelleri arasına yeni eklenen bir model olan ash toplu havalı tabanca modeli olmuştır. ASG dan Wesson modeli 8 inç lik boyutu yeterince büyük ebatlara sahiptir. Şimdi de gerçeği ile birebir replika olarak uyapılan bu havalı tabanca modelinin özelliklerini beraber inceleyelim.

  • İmalatçı: Action Sports Games
  • Marka: ASG
  • Ürün Kodu: 16183
  • Model: Dan Wesson 8" 
  • Kalibre: 4.5 mm - .177
  • Güç Kaynağı: 12 gram Co2 tüp
  • Mühimmat: Çelik veya metal bilye
  • Şarjör Kapasitesi: 6
  • Çıkış Hızı ve Enerji: 130 m/s - 426 fps & 3 Joule
  • Uzunluk: 338 mm
  • Namlu Uzunluğu: 181 mm
  • Gövde: Metal
  • Emniyet: Manuel
asg toplu havalı tabanca

 


Toplu Havalı Tabanca Fiyatları 

Toplu havalı tabanca fiyatları; havalı tabanca satın almayı düşünen hemen her silah severlerin dikkat ettiği konuların başında gelir. Teknik kabiliyet, görsel başarı ve tutuş özellikleri ilk etapta insanları ilgilendirse de bütçe konusunda başarısız bir ürünü hiç kimse satın almak istemez. Bu nedenle uygun fiyatlarla satışa sunulan revolverler hemen herkesin tercihi olacaktır.
Toplu havalı tabanca fiyatları konusunda silah severlerin hassasiyetinin farkında olan kampseti.com hem bütçenizi zorlamıyor hem de geniş ürün yelpazesi sayesinde birbirinden özel silahlara ulaşmanıza yardımcı oluyor. Kampseti.com’da satışa sunulan birbirinden özel silah modellerini daha yakından inceleyebilir ve hangi silahın sizin ihtiyaçlarınıza uyacağını belirleyebilirsiniz. Üstelik uzmanlarımızla iletişime geçerek toplu havalı tabanca hakkında aklınıza takılan pek çok soruya cevap bulabilirsiniz.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.