Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Uyku Tulumu Sıcaklıkları Neye Göre Değişir?

09-12-2019 22:04
Uyku Tulumu Sıcaklıkları Neye Göre Değişir?

Kamp yaparken insanların kullandıkları birtakım ekipmanlar bulunur. Bu ekipmanların doğru bir şekilde seçilmiş olması hem kamp yaparken kaliteli zaman geçirmenize imkan tanır hem de sağlığınıza zarar vermeden kaliteli aktiviteler gerçekleştirmenizi sağlar. Kamp yaparken çok önemli ekipmanlardan bir tanesi olan uyku tulumudur. Ancak uyku tulumlarında sıcaklıklar çeşitli seviyelerle sınıflandırılır. Peki, uyku tulumu sıcaklıkları neye göre değişir? Kampseti.com olarak uyku tulumu sıcaklıkları neye göre değişir sorusuna cevap verirken aynı zamanda uyku tulumu ile ilgili bilgilere ulaşmanızı sağlayacağız!

Uyku Tulumu Sıcaklıkları

Keyifli bir kamp yapmak ve doğa koşullarına uyum sağlamak için uyku tulum kamp için doğru bir şekilde seçmelisiniz. Zira farklı sıcaklık değerlerine sahip uyku tulumlarında yanlış bir tercih yapmanız kamp maceranızı baltalarken aynı zamanda hastalanma tehlikesi ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Peki, bu sıcaklık değerleri nasıl belirlenir? 

Üst Limit: Uyku tulumlarında üst sıcaklık limiti olarak da ifade edilebilecek olan üst limit standart bir erkeğin yaşam koşullarına göre ayarlanmıştır. Normal şartlarda, standart ağırlıkta ve boya sahip bir erkek için belirlenen sıcaklık değerinde bu erkeğin terlemeden tulumu kullanabilmesini sağlar.  Üst limitin standartlara göre belirlenmiş olması nedeniyle uyku tulumu tercihi yaparken dikkatli olmanız gerekir.

Konfor:İngilizce’dekicomfort kelimesinden alıntılanarak belirlenmiş konfor standardında temel alınan değerler ortalama bir kadının rahat bir şekilde uyuyabilmesi için ayarlanmıştır. Konfor uyku tulumu kadın kamp severler için en ideal vücut ısısının elde edilmesini sağlar. Konfor uyku tulumu genel manada sıcak havalar içindir.

Düşük Limit: Erkekler için kıvrılmış halde ve sıcaklığı içinde tutar pozisyonda 8 saat rahatça uyuyabilmeyi sağlayan bu sıcaklık değeri uyku tulumlarında daha az tercih edilen bir standarttır.

Extreme: İngilizce’de aşırı anlamına gelen extreme bir nebze uç koşullarda kullanımı sağlar. Kadınlar için belirlenmiş limitlere sahip extreme sınıfında standart bir kadın vücut ısısını kaybetmeden yaklaşık 6 saat boyunca rahatlıkla uyuyabilir.

Uyku tulumu sıcaklık değerlerinin insan yaşamının sağlıklı bir şekilde sürdürülmesi adına çok önemli olduğu bilinen bir gerçektir. Yukarıda belirtilen sınıflar kapsamında  0 derecedeki bir ortamda rahatlıkla vakit geçirebilirsiniz ancak hava sıcaklığının 0 altında olması konfor konusunda eksikliklerin ortaya çıkmasına neden olur.

Uyku Tulumu Fiyatları Kampseti.com’da Çok Avantajlı!

Uyku tulumu kamp dendiğinde akla gelen ilk ekipmanlardan bir tanesidir. Bu nedenle siz de bir kamp severseniz uyku tulumuna daima ihtiyaç duyarsınız. Uyku tulumu alışverişi yaparken uygun fiyatlarla alışveriş deneyimi yaşamak istiyorsanız ilk tercihiniz kampseti.com olmalı. Uyku tulumu fiyatları konusunda sahip olduğumuz ürün çeşitliliği ve kalite ile size en iyi seçenekleri sunuyoruz. Uyku tulumu kategorimizdeki https://www.kampseti.com/kategori/uyku-tulumu ürünleri detaylı bir şekilde inceleyerek çok beğendiğiniz ve satın almak istediğiniz uyku tulumuna uygun fiyatlarla hemen sahip olabilirsiniz. 


Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.