Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Uzun Süre Sıcak Kalabilen Matara ve Termoslar

10-02-2020 21:49
Uzun Süre Sıcak Kalabilen Matara ve Termoslar

Matara ve termoslar, içerisindeki sıvıyı uzun süre sıcak ya da soğuk tutmaya yarayan malzemelerdir. Kampçılık konusunda ise olmazsa olmaz eşyalardan birisidir. Bu sayede sıvı ihtiyacınızı daha rahat karşılarsınız. Özellikle de aşırı soğuk yerlerde kamp yapmak isteyenler için sıvıyı ideal seviyede tutabilen termoslar gerektiğinde hayat kurtarmaktadır. Aynı şekilde aşırı sıcak ortamlarda da soğuk suyunuzun sıcaklığını uzun süre koruyan mataralar sizlerin daha konforlu bir kamp deneyimi yaşamanızı sağlar. Gelin şimdi detaylı olarak inceleyelim. 


Termos ve Matara Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler 

Termoslarda önemli olan özelliklerin başında: Termosların sıcaklık koruma düzeyi, kapasitesi ve yapıldığı malzeme yer alır. İçerisindeki sıcaklığı uzun süre koruyabilen termoslar, uzun süreli kamp koşullarında sizlere en iyi hizmeti verecektir. Ancak dikkat etmeniz gereken bir diğer durum da termosun kapasitesidir. Termosun kapasitesi arttıkça içerisindeki sıcaklığı koruma süresi de artmaktadır. Bu nedenle birden fazla gece kamp yapacaksanız en azından 1.5 litre kapasiteli termosları tercih etmeniz gerekir. 

Termos ve matara konusunda dikkat etmeniz gereken durumlardan birisi de yapıldığı malzemedir. Bu sayede gövdesinin ne kadar dayanıklı olduğunu anlayabilirsiniz. Paslanmaz çelik termos ve mataraları tercih etmenizi tavsiye ederiz. Bu sayede hem sıcaklığın korunma süresi artar hem de termosunuz ya da mataranız daha uzun süre dayanır. 


Matara ve Termos Fiyatları

Termos ve matara fiyatları; markaya, eşyanın kullanım şekline, yapıldığı malzemeye ve kapasitesine göre değişiklik gösterir. 100 liraya da bulabileceğiniz gibi bin liranın üzerinde termosları da satın alabilirsiniz. Her üründe olduğu gibi termos ve mataralarda da fiyat arttıkça ürünün kalitesi ve doğal olarak dayanma süresi artar. Hobi olarak ve yalnızca bir gece kampçılık yapanlar için 1 litrelik bir termos haliyle iş görecektir. Ortalama olarak 200 liraya ihtiyacınızı iyi bir şekilde karşılayacak bir termos satın alabilirsiniz. 

Bunun yanı sıra bazı termoslarda kapaklar bardak olarak da kullanıma elverişlidir. Ek olarak bardak bulundurmak istemiyorsanız ve tek kişilik termosa ihtiyacınız varsa bardak kapaklı termoslardan satın alabilirsiniz.  Termos bardak modelleri ile çantanız da daha fazla yer kaplamadan kullanabilirsiniz. Bu sayede hem eşya sayınızı azaltırsınız hem de bardağın kaybolma olasılığı ortadan kalkmış olur. 



IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.