Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Yeni Çıkan Havalı Tüfek Modelleri 2021

14-02-2021 20:37
Yeni Çıkan Havalı Tüfek Modelleri 2021

Havalı tüfek modelleri arasından en yeni ve kalitelilerini seçerek size özel çözümlerden faydalanmak mı istiyorsunuz? O halde sizler için derlediğimiz havalı tüfek modelleri 2021 yılının en yeni modellerini daha yakından inceleyebilirsiniz. Kalite ve performans konusunda oldukça başarılı seçeneklere kapı aralayan bu tüfekler sayesinde avcılık, atış ve güvenlik ihtiyaçlarınıza çözüm üretmek çok daha mümkün olacak. 
Havalı tüfeklerin kendine has özel yapılarını inceleyerek sizlere sunacağımız çok özel değerlendirmelerde son tercihi yine sizin yapmanız gerekecek! Kalite, yüksek performans ve atışta isabet için tercih edebileceğiniz silah modellerini aşağıda bulabileceksiniz.

havalı tüfek fiyatları

Hatsan Striker Edge Moon Shine Havalı Tüfek

Hatsan markası tarafından üretilen ve Striker serisinin yepyeni modeli olan Hatsan Striker Edge Moon Shine Havalı Tüfek sayesinde bir havalı tüfekten çok daha fazlasına sahip olabileceksiniz. Bu silahı değerlendirirken öncelikle dış tasarım kusursuzluğuna odaklanmak gerekir. Özellikle dış kasasında tercih edilen çok özel detayları sayesinde hemen her silah kullanıcısı için kalite ve gösterişi sağlar.
Yeni bir kaplama ile kullanıcıların ilgisini çekecek çözümler üreten bu silahın farklı olmasında diğer yönlerden çok büyük bir değişim yok. Tasarımsal açıdan sadece bir kaplama eklenmesi gerçek manada silahın havasını değiştirmiş. Peki, teknik açıdan havalı tüfek fiyatları 2021’in en iyi silahları arasında yer alacak olan bu model neler vaat ediyor?
Silahın kırma namlu ve tek atış sistemi ile çalıştığından söz etmek gerekir. Bu nedenle de seri atışlar yapmak isteyenler için uygun değildir. Ancak dürbün takılabilmesi ve 3 farklı kalibre ile kusursuz atışlara olanak sağlaması havalı tüfeğin ilgi çekiciliğini arttırır. Havalı tüfeğin atış sırasında performansı kusursuz bir noktaya taşıyabilmesi adına ayarlanabilir geze sahip olduğunu ifade etmek gerekir. Pek çok silahta bulunmayan bu özellik Hatsan Striker Edge Moon Shine Havalı Tüfek seçeneğini ön plana çıkarır.


havalı tüfek modelleri 2021

Hatsan Havalı Tüfek Fiyatları

Hatsan, yukarıda bütün detayları ile ele aldığımız kusursuz silahı sizlerle buluştururken kalite ve performanstan da ödün vermemeyi tercih eder. Bu anlamda da havalı tüfek kullanıcılarının beklentilerini ön planda tutar. Hatsan markasının birbirinden özel çözümlerinden faydalanmak adına dikkat etmeniz gereken ilk ve en önemli detay fiyatlardır.
Hatsan, yerli bir silah üreticisi olduğundan silah kullanıcılarının daha uygun fiyatlarla silah satışı gerçekleştirmesini arzu eder. Eğer siz de bu arzu çerçevesinde en uygun fiyatlardan faydalanmak istiyorsanız öncelikle nasıl bir silah seçimi yapmak istediğinizi belirlemelisiniz. Çünkü silah modelleri değiştikçe insanların ödemeleri gereken ücretlerde de değişiklik olur.
Havalı tüfek fiyatları sizin için temel belirleyici olmamalıdır. Çünkü uygun fiyata satın alabileceğiniz bir silah ile yüksek ücretler ödeyerek satın alacağınız silahlar arasında ciddi farklılıklar gözlemlenecektir. Bu nedenle de kendinize uygun ama bütçenizi de çok sarsmayacak bir seçeneğe kapı aralamanızı uygun görüyoruz.

Hatsan Havalı Tüfek Modelleri Seçerken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Hatsan havalı tüfekler arasından bir seçim yaparken dikkat etmeniz gereken birbirinden farklı seçenekler var. Çünkü havalı tüfeklerde hem yerli hem de yabancı markalar tarafından gerçekleştirilen üretimler çeşitliliğin temelidir. Peki, siz bu çeşitlilikte nelere odaklanmalısınız?”


havalı tüfek modelleri

Havalı Tüfek Tasarımı

Havalı tüfek tasarımı bir silahı satın almadan önce dikkat edilmesi gereken ilk alternatiflerden bir tanesidir. Çünkü silah kullanımı sırasında performansı arttıracak olan bu tasarım aynı zamanda insanların silahı güvenli bir şekilde kullanmanızı da sağlayacaktır. Bu şekilde düşünüldüğünde havalı tüfek tasarımının kesinlikle dikkate alınması gerekecektir.

Atış Gücü

Havalı tüfeklerin atış performansını etkileyen en önemli detay kalibredir. Doğru kalibreyi seçmek sizin için oldukça önemlidir. Çünkü kalibresi doğru belirlenmiş bir silah atışın kusursuzluğu dolayısıyla da av süresince sizin için daha keyifli bir macera söz konusu olacaktır. Bu nedenle de yaşayacağınız deneyimi kusursuzlaştırmak adına kesinlikle atış gücünü dikkatle seçin.

Mermi Tipi

Avcılık yapmak ya da atış yapmak istiyorsanız kullanacağınız mermi tipinin farklılık göstereceğini ifade etmek gerekir. Mermi tipini yanlış seçmeniz sadece avı kaçırmanızı değil aynı zamanda atıştan istediğiniz verimi alamamayı da tetikler. Bu nedenle de dikkatli ve titiz seçimler sizin için özeldir.
Kamp Seti ile yapacağınız seçimlerde kusursuzluğu yakalayarak birbirinden kaliteli silahlara sahip olabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.