Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Yerli ve İthal Ses Tabancası Modelleri

01-01-2020 11:57
Yerli ve İthal Ses Tabancası Modelleri

Ses tabancası pek çok insan tarafından hobi amacıyla kullanılan ve ateşli silahlardan farklı olarak daha az tehlikeli olan bir silah çeşididir. Ancak bu silahlarda üreticilerin ciddi derecede fazla olması hem yerli kurusıkı tabanca modelleri hem de ithal kurusıkı tabanca modellerinin ortaya çıkmasına neden olmuştur. Bireyler tarafından farklı yoğunluklarda tercih edilen tabanca modellerinin her birinin kendine has avantajları ve dezavantajları bulunur. Kampseti.com olarak hem ithal kurusıkı fiyatları hem de yerli kurusıkı fiyatları konusunda sizleri bilgilendirmeyi amaçlıyoruz!

Yerli Kurusıkı Tabanca Modelleri

Yerli üreticilerin ses tabancası modelleri konusunda ciddi birer rakip olarak ortaya çıkması hem ülkemiz ihracatının artmasına katkı sağlamış hem de kurusıkı tabancalar konusundaki ithal bağımlılığının azalmasına neden olmuştur. Sizler için derlediğimiz yerli kurusıkı tabanca modelleri ile en çok tercih edilen yerli kurusıkıları görme şansına sahip olabileceksiniz.

RetayEagle XU Parlak Krom Kurusıkı Tabanca

Türkiye’de yerli kuru sıkı dendiğinde akla ilk gelen üreticilerden bir tanesi Retay’dır. Konya’daki fabrikasında çok özel tasarımlarla kurusıkı üretimi yapan ve ülkemiz sanayisinin gelişimine katkı sağlayan Retay markası Eagle XU modeli ile kurusıkı tabanca severlerin en çok tercih ettiği marka olma unvanını kazanmıştır. Silahın kendine has ve sağlam yağısının yanı sıra gerçek silaha çok benzeyen tasarımı neden bu denli çok tercih edildiğini açıklar. Yarı otomatik mekanizmaya sahip 9 mmlik bu silahı kampseti.com ayrıcalıkları ile kolayca satın alabilirsiniz.

Zoraki 925 Siyah Ses Tabancası

Türk silah sanayisinin en önemli markalarından bir tanesi olan Atak Arms’ın ürettiği Zoraki modeli Türkiye’de ve dünyada çok tercih edilen kurusıkı modellerindendir. Atak Arms’ın İstanbul’daki üretim tesislerinde üretilen ve kendine has yapısı ile ön plana çıkan bu harika silahı kampseti.com ayrıcalıkları ile satın alabilirsiniz. Yaklaşık ağırlığı 800 gr olan ve 9 mm çapa sahip olan bu silah değişik şarjör kapasitesi ile çok sayıda mermi kullanmak isteyenler için ideal bir tercih olur. 

İthal Ses Tabancası Modelleri

İthal ses tabancası özellikle ABD menşeili silah üreticilerinin önderliğinde yürüyen bir ticareti anlatır. Ülkemizde bazı bireylerin yerli silahlar yerine estetik ve tasarım açısından daha başarılı ürün arayışına girişmesi sonrasında satın aldığı ithal kurusıkı tabanca modellerinde en çok tercih edilenleri aşağıdaki gibi sıralayabiliriz.

SigSauer P320 Ses Tabancası

Amerika Birleşik Devletleri merkezli silah üreticisi SigSauer tarafından üretilen P320 modeli aynı zamanda ateşli bir silah olan modelin kuru sıkı olarak tasarlanmış formudur. Gerçek silaha çok benzeyen tasarımı nedeniyle çok tercih edilen model; hem sağ hem de sol elle kullanıma uygun olarak tasarlanmıştır. Dış kasasında kaliteli metalin kullanılmasından dolayı aşınma ve korozyona karşı dayanıklı olan P320 atış gücü noktasında da çok başarılı bir modeldir.

kwc airsoft tabanca modeli

KWC Desert Eagle Airsoft Tabanca

Bu model ise diğer eagle modellerin farklı olarak airsoft tabanca modelidir. Kuruıkı tabanca eagle ve çöl kartalı olarak da bilinen bu modelinin airsoft versiyonudur. Şekil olarak ve görünüm olarak aralarında hiçbir fark bulunmamaktadır. Aralarındaki farl çalışma sistemlerinden kaynaklanmaktadır. Kurusıkı tabancalar ses çıkarmak amaçlı kullanılırken airsoft tabanca modelleri ise daha çok bbs adı verieln bilyelerden atmaktadır ve ses çıkarmazlar. Kurusıkı tabancaların alım şartlarının zorlaşması sebebiyle havalı tabanca ve airsoft tabancalara olan ilgi artmkatadır. kwc airsoft tabanca modeli ayrıca ithal airsoft tabanca modelleri arasındadır. Sizde havalı tabanca ve airsoft modelllerini linke https://www.kampseti.com/kategori/aticilik-airsoft-havali-silahlar tıklarayarak inceleyebilirisniz.
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.