Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Zoraki 925 Kurusıkı Silah Atış Denemesi

30-01-2018 22:35
Zoraki 925 Kurusıkı Silah Atış Denemesi

Atak Arms tarafından üretilen zoraki 925tabancalar kuru sıkı ses tabancaları arasında başarılı üretime sahip ürünler arasında yer alıyorlar. Yarı otomatik bir çalışma sistemine sahip silah, 9 mm bir mermi ile kullanılıyor. 16+1 adet bir mermi kapasitesine sahip silahın, boş ağırlığı ise 780 gram olarak belirlenmiş durumda.

Çelik kovan fırlatıcıya sahip zoraki 925 yan buton mekanizmasına da sahip. Uzun kullanım ömrü vaat eden tabancalar arasında yer alan zoraki 925, fişek kapama mekanizması gibi ek özellikleri de içinde barındırıyor. Ürün Türkiye’de yarı otomatik olarak satılıyor.

Pratik Kullanıma Sahip Zoraki Kurusıkı Silahlar

Kurusıkı bir ses tabancası olan zoraki 925 oldukça pratik bir kullanım avantajına sahip olması ile göze çarpıyor. Çift hareketli (double action) özelliğine sahip olan ürün, fişek bitimi sonrası, buton ile mekanizma kilidini ve mekanizmayı düşürmek gibi özellikleri ile de dikkat çekiyor.

Polimer alt dış ve üst gövdeye sahip tabancanın, fırlatma penceresi ise kapanabiliyor. Şarjörü doldurduğunuzda ise tabancanın ağırlığı, 964 grama kadar çıkabiliyor.

Zoraki Kurusıkı Tabancalar da Sertleştirilmiş Çelik Takviyesi

Tabancanın önemli yapı taşlarından biride hiç kuşkusuz sahip olduğu, sertleştirilmiş çelik takviyesine sahip olması. Çelik kovan fırlatıcı, takviyeli gizli horoz ve sertleştirilmiş çekici kovan tırnağa sahip tabancanın mekanizması da zamak çelik takviyeli olarak üretiliyor.

Yarı otomatik çalışma prensibinin yanı sıra, bu özellikler yan buton mekanizma kilidi ile de destekleniyor. Üretimi başarılı olan tabancalardan olan zoraki 925 çelik takviyesi ile verimini oldukça artırıyor.

Zoraki Tabanca Temizliği

Tabanca temizliği, hemen her üründe olduğu gibi zoraki 925 ürünü içinde son derece önemli bir konumda yer alıyor. Fırça ile düzenli bir biçimde temizlenmesi gereken ürün düzenli temizlendiği takdirde uzun süreli kullanıma uygun tabancalar arasında kendini gösteriyor.

Temizlik fırçası ile özenle temizlenmesi gereken tabancanın, temizliği ihmal edilmemeli.

Zoraki Kurusıkı Ürünlerinde Uzun Süreli Kullanım Ömrü

Doğru kullanıldığında zoraki 925 uzun süreli performans verebilen tabancalar arasında yer alıyor. Türkiye’de tam otomatik versiyonunun satılamadığı, yasak olduğu ürün, yarı otomatik versiyonu ile satışa sunuluyor.

Dayanıklı yapısı ile kurusıkı silahlar arasında oldukça tercih edilenler arasında gelen zoraki 925 kullanımı doğru ve dikkatli yapıldığı taktirde oldukça uzun süreler dayanabiliyor. Öte yandan havai fişek ve işaret fişeği atma özelliğine de sahip olan tabanca, kapanabilen bir fişek fırlatma penceresine de sahip olma özelliği ile dikkat çekiyor.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.