Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Arabada Yeri Olmayanlar için Tasarlanan Oto Buzdolabı

30-05-2019 21:27
Arabada Yeri Olmayanlar için Tasarlanan Oto Buzdolabı

Kamp malzemeleri arasında en işlevsel ve hayati öneme sahip olan oto buzdolabı çeşitleri özellikle kamp sırasında yiyeceklerin ve içeceklerin bozulmadan saklanmasına destek olur. Özellikle yaz mevsiminde yapılan kamplarda besinlerin bozulmasını engellemek için kullanılan oto buzdolabı modelleri hem ufak tasarımları ile yer kaplamaz hem de oldukça kolay şekilde taşınarak, kompakt çözümler sunar. Oto buzdolabı modelleri oldukça küçük şekilde tasarlanmaktadır. Aracında yer olmayan kişiler, araçlarının iç hacmine göre diledikleri ebattaki buzdolabı modelini kullanabilir. Bu sayede yaz mevsiminde sıcaktan ferahlamak için soğuk içeceklerinizi buz gibi tüketebilir, yiyeceklerinizi bozulmadan uzun saatler güneşin altında tutabilirsiniz.

Buzluk Modelleri

Buzluk modelleri farklı ihtiyaçlar göz önünde tutularak farklı ebatlarda üretilmekte. Bu sayede her türlü araç iç hacmine göre farklı buzluk modelleri bulunur. Genleşmiş olan gazın soğuması ile beraber yeterli soğukluğa ulaşmış gazların sıvılaşması ile uzun saatler besinlerin soğuk kalmasını sağlayan buzluk modelleri hem uzun yolculuklar için hem de kamp sırasında kullanılmaya uygun şekilde tasarlanmıştır. Yapacağınız tüm seyahatler için tercih edebileceğiniz bu buzluk modelleri sayesinde kamp yapabilir, plajda kullanabilir ya da piknik sırasında meyve ve sebzelerinizi soğuk tutabilirsiniz. Buzluk modelleri için çalışma prensibi, evlerde bulunan buzdolaplarına benzemektedir. Kısa bir tanımı ile sıcak havayı dışarı verip soğuk havayı buzdolabı içine transfer etmeye yardımcı olur. Oldukça soğuk olan kimyasal gazların kompresör basıncı ile gerekli ortama ulaştırılması neticesinde sıcaklık düşür ve bu sayede de çalışma sistemini başarılı şekilde tamamlar. Bu teknoloji sayesinde klima gibi soğutucu bir çok ünite de kullanılmaktadır. Özellikle uzun yol yapan yolcu otobüslerinde, kamyonlarda, tırlarda ve karavan gibi araçlarda kullanımı hem yaygın hem de başarılıdır. Yalnızca uzun yola giden araçlarda değil gezilerde de kişisel amaçlarla kullanılan kamp malzemeleri arasında bulunmaktadır. Buzluk modeller özellikle içine koyulan tüm ürünleri 30 dakika gibi bir sürede hızla soğutmaya başlaması ile oldukça avantajlıdır.-20 derecelere kadar soğutma işlemi de yapma avantajlarına sahiptir. Bunun yanı sıra özellikle bozulması çok kolay ürünlerin taşınmasında önemli rol oynar. Günümüzde buzluk modelleri ambulanslarda dahi ilaçları muhafaza etme amacı ile bile kullanılan en önemli malzemelerden biridir.

Oto Buzdolabı Fiyatları

Oto buzdolabı fiyatları tercih edeceğiniz buzdolabının özelliklerine göre belirlenmektedir. Genel olarak her bütçe için uygun oto buzdolabı fiyatları mevcuttur. Fiyatlar; otomobiller için özel olarak tasarlanan buzdolaplarının iç hacmine ve markasına göre belirlenmektedir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.