Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

En Güçlü 5 PCP Havalı Tüfek

26-07-2021 23:10
En Güçlü 5 PCP Havalı Tüfek
 

En güçlü 5 PCP havalı tüfek hangisi diye merak ediyorsanız bu yazıyı okuduktan sonra hem merakınızı giderecek hem de PCP havalı tüfekler konusunda bilgi sahibi olacaksınız. Kaliteli ve kullanışlı alternatifler olan PCP havalı tüfekleri tanımaya başlayalım!

PCP Tüfekler tüp yardımı ile atış yapabilen var var oranları yüksek olan tüfeklerdir. PCP tüfekler, havalı tüfekler içinde en güçlü havalı tüfek modelleridir. Çünkü çalışma sistemleri farklı olup 200-250 barlar da atış yaparlar. PCP tüfek tüpleri ise pcp tüfek pompası veya scuba tüp ile dolum yapılmaktadır. Yüksek tüpe sahip olan pcp tüfekler scuba tüp yardımı ile doldurulmaktadır. PCP tüfekler orta düzey ve üst düzey kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir.

 

Hatsan Hercules 666 PCP Havalı Tüfek

Hatsan Hercules, en güçlü havalı tüfek listesinde yer almayı kaliteli ve tatmin edici görüntüsüyle dahi hak ediyor. Özellikle elinize aldığınızda henüz atış yapmadan güçlü bir silah tuttuğunuzu anlayabiliyorsunuz. Bu hissin yanı sıra teknik özellikleri de yanılmadığınızı gösteriyor. en güçü havalı tüfekler sayıldığında Hatsan ürünlerini saymadan tabiki geçemeyiz. 1200 ile 1300 fps arasındaki çıkış hızı oldukça başarılı olduğunu kanıtlıyor. BBS kapasitesi yani şarjör kalibresine göre değişen bu silahın 13, 14 ve 17 olmak üzere 3 farklı kapasitesi mevcut. Bunlar da kalibrelerine göre değişiklik göstermektedir. Hatsan Hercules havalı tüfek de 6.35 mm havalı tüfek modelleri çokca tercih edilmektedir. Yarı otomatik havalı tüfek modeli olan hatsan hercules 666 pcp havalı tüfek şarjörleri miktar kadar ardı ardı atış yapmaktadır.  Neden Hatsan Hercules Havalı Tüfek tercih etmelisiniz. Hatsan nın en iyi modellerinden bir tanesi diyebiliriz. Hercules havalı tüfek çıkış hızı sayesinde en etkili atışları yapabilirsiniz. Bir havalı tüfeğe göre oldukça yüksek bir atış hızına sahiptir. Kullancılar tarafından tercih edilmesindeki en önemli sebeplerden bir tanesi en güçlü pcp havalı tüfek olmasıdır.. Kalitesine gelirsek Hatsan markası ile uzun yıllar kullanabileceğiniz bir tüfektir. Hatsan ürünlerindeki malzeme kalitesi bu tüfekte de gözükmektedir.   Hatsan Hercules havalı tüfek modelini incelemek için tıklayınız.

 
hatsan gladius havalı tüfek

Hatsan Gladius PCP Havalı Tüfek

Uzaktan bakıldığında bir PCP havalı tüfekten ziyade gerçek bir silah hissi veren Hatsan Gladius, bu listede olmayı gerçekten hak ediyor. 3 kademe ile atış yapma olanağı sağlayan silahın fps hızı Hatsan Hercules havalı tüfek kadar iyi olmasa da 870 ile 1070 arasında değişiyor. BBS kapasitesi bakımından daha az tatmin edici oluyor. Ancak 9 BBS’i doğru ve etkili bir şekilde kullanabiliyor olmanız silahın BBS kapasitesinin değerlendirmede eksi olmamasını sağlıyor. Hatsan Gladius havalı tüfek modelini incelemek için tıklayınız.

 
kral havalı tüfekler

Kral Puncher Bigmax PCP Havalı Tüfek

Listemizin 3. sırasında yer alan Kral Puncher, güçlü tasarımı sayesinde havalı tüfek kullanıcılarının kalbini kazanmayı başarıyor. Bunun yanı sıra atış performansı da oldukça başarılı olan silahın namlu çıkış hızı 830 ile 940 fps arasında değişkenlik gösteriyor. Çıkış hızını düzenleyebiliyor olmanız silahın kalitesini arttırıyor. PCP havalı tüfekler arasında oldukça başarılı bir alternatif olan bu silah 900 cc tüp hacmine sahiptir. 200 bar basınç ile çalışan bu silahın tüpünü bulmak bu yönüyle zor olmuyor. Kral Puncher Bigmax havalı tüfek modeli için tıklayınız.

 
umarex havalı tüfekler

Heckler & Koch HK416 Havalı Tüfek

PCP havalı tüfek ve güç kelimeleri bir araya geldiğinde en dikkat çeken silah seçeneği Heckler & Koch HK416 oluyor. Gerçek bir silah modeli olan M4 baz alınarak üretilen bu silahın görsel olarak oldukça başarılı olduğunu ifade etmek mümkün. Namlusu daha kaliteli ve dayanıklı bir silah olan Heckler & Koch HK416, M4 ile kıyaslandığında dahi daha başarılı alternatifler sunuyor. Bu nedenle de PCP havalı tüfek satın almak isteyenler için bu silahı değerlendirmek önemli oluyor. Heckler Koch havalı tüfek Ürünü incelemek için tıklayınız.

 
hatsan bull boss havalı tüfekler

Hatsan Bull Boss PCP Havalı Tüfek

Hatsan’ın en değerli PCP tüfek modellerinden bir tanesi olan bu silahı satın alarak kaliteli bir seçim yapabilirsiniz. Merminin namludan çıkış hızı 970 ile 110 fps arasında değişirken silahın tasarımı da oldukça kaliteli çözümlere kapı aralar. Ağırlığı ve tutuş özellikleri oldukça başarılı olan bu silahı kullanarak siz de kaliteli bir seçenekten faydalanabilirsiniz. Neden hatsan Bull Boss almalısınız dersek. Hatsan kalitesi ile buluşmuş bu pcp havalı tüfek tactıcal gorunumu ile gerçeğini aratmamaktadır. Özellikle namlu cıkış hızının çok yuksek olması atışlarınızda isabet oranınızı arttıracaktır.  Hatsan Bull Boss havalı tüfek modelini incelemek için tıklayınız.

 
 hatsan pcp havalı tüfekler


Hatsan Blitz Tam Otomatik-Seri Atış Full AUTO PCP Havalı Tüfek 6.35 mm

Hatsan Bliz pcp tüfek modeli hatsan firmasının yeni çıkarmış olduğu ve en güçlü tüfekler arasında belki de en zirvede olan modelidir. Bu modeli diğerlerinden ayıran en önemli özelliği sadece en güçlü pcp tüfek olması değildir, ayrıca seri atış yapabilen bir pcp tüfektir. Seri atış havalı tabancalarda çokça gördüğümüz bir özellik ama pcp havalı tüfekler de ise hatsan blitz ile karşımıza çıkmaktadır. 

  • Model: Blitz
  • Kalibre: 6.35mm / .25cal
  • Mak. Namlu Çıkış Hızı: 295m/s (970fps)
  • Enerji: 56
  • ft.lbs: 41
  • Şarjör Kapasitesi: 19
  • Hava Tüp Hacmi: 580cc
  • Doldurma Basıncı: 250 BAR
  • Optimum Hızda Yarı Otomatik Atış Sayısı: 110
  • KundakTaktik Tasarım Polimer Kundak. 
  • Ergonomik Tabanca Kabzesi.
  • Yükseklik ayarlanabilir yanak ve dipçik tabanı.
  • Toplam Uzunluk: 1150mm (45.2″)
  • Namlu Uzunluğu: 585mm (23″)
  • Ağırlık: 4kg (8.8lbs)
  • Yukarıdaki tablodaki maksimum namlu çıkış hızı kullanılan saçmanın ağırlığına ve şekline göre farklılık gösterebilir.
  • Yarı otomatik atış için tüpte en az 100bar basınç olmalıdır.
 Ürünü incelemek için tıklayınız. https://www.kampseti.com/urun/hatsan-blitz-tam-otomatik-seri-atis-full-auto-pcp-havali-tufek-6-35-mm

Tüm bu modeller ve çok daha fazlası için Kamp Seti havalı tüfek ürünlerini detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Ayrıca pcp havalı tüfek fiyatları hakkında bilgi edinebilirsiniz. PCP Havalı tüfek modellerini incelemek için tıklayınız.  https://www.kampseti.com/kategori/pcp-havali-tufekler

 
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.