Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Glock Airsoft Çeşitleri ve Fiyatları

22-08-2021 21:39
Glock Airsoft Çeşitleri ve Fiyatları

Glock, ateşli silahlar arasında oldukça iddialı bir model olduğu gibi airsoft tabancalar ve havalı tabancalar arasında da oldukça değerlidir. Bu nedenle de silahlar alakalı hobisi olan kimseler için bu airsoft silah modellerinden bir tanesini satın almak çok özeldir. Siz de Glock Airsoft silah modelleri arasından bir tercih yapmak ve kaliteli bir deneyime kapı aralamak ister misiniz? O halde yapmanız gereken sadece sizin için hazırladığımız bu içeriğe bir göz atmak olacaktır.
Airsoft ve Glock marka tabancalar ile alakalı aşağıda bütün detayları daha yakından inceleyebilirsiniz.


glock airsoft tabancalar

Umarex GLOCK 17 6 MM Airsoft Silah

Umarex markası tarafından Glock modeli ile birebir özelliklerde üretilen bu silah performansıyla oldukça ilgi çekici olduğunu gösteriyor. Glock airsoft silah ve güçlü tasarımı ile gören herkesi kendine hayran bırakırken bu konuda diğer silahlara nazaran oldukça başarılı olduğunu da gösteriyor. Bunun yanı sıra silahın kabza kısmının başarılı bir şekilde tasarlanması tutuş özelliklerinde harikalar yaratıyor.
6 mm kalibreye sahip bu silah 23 mermi kapasitesiyle oldukça etkileticidir. Kabza kısmında eli rahatsız etmemesi adına yerleştirilen yumuşak malzeme metal ile tam bir bütünlük sağlıyor. Üstelik atış sırasında çok tepmiyor olması da sağlam bir av ve atış için etkileyiciliğini ön planda tutuyor. Siz de bu airsoft silah satın almak istiyorsanız yaklaşık 2200 TL düzeyinde bir bütçe ayırmanız gerektiğini unutmamalısınız.


glock airsoft tabancalar

UMAREX Glock 19 Airsoft Tabanca

Umarex’in atış severlerle buluşturduğu seçeneklerden bir tanesi de UMAREX Glock 19 Airsoft Tabanca olarak ön plana çıkıyor. Umarex GLOCK 17 6 MM modelinin küçük kardeşi olarak da değerlendirilebilecek olan bu modeli diğerlerinden ayırt eden yanı daha az şarjör kapasitesine sahip bir silah olmasıdır. Güçlü atış ve kusursuz tasarımlar konusunda ilgi çeken bu silahla Airsoft eğlencesini yaşamak oldukça değerli olacak!
Siz de dış görünüşü ile oldukça etkileyici bir silaha sahip olmak istiyorsanız bu noktada UMAREX Glock 19 Airsoft Tabanca ile harekete geçebilirsiniz. Kabza kısmı eli rahatsız etmemesi adına özenle tasarlanan bu ürünün metal ve yumuşak malzeme birleşimi ile kusursuzluğu sağladığını ifade etmek gerekir. Eğer siz de her anlamda başarılı bir silah arayışındaysanız sizin için en ideal seçeneğin bu model olacağını bilmelisiniz. Bu silaha sahip olmak için yaklaşık 2100 TL ödemeniz gerekmektedir. 


GLOCK 42 Gas Airsoft Tabanca

Glock tarafından lisanslanmış bir silaha sahip olmak istediğinizde akla gelen ilk seçeneklerden bir tanesi de Glock 42 airsoft silah olacaktır. Diğer Glock Airsoft modellerine nazaran daha yumuşak geçişlerle hazırlanmış bu silahın en değerli yanı hafif ve küçük olmasıdır. Bu özelliği nedeniyle 13 mermi kapasitesine sahip bir şarjör vaat eder. Ama her bir atışın kusursuz sonuçlar almanızı sağlayacağını bilmeniz gerekir. 
Glock Airsoft tabanca konusunda başarılardan yararlanmak adına yapmanız gereken sadece bu silahın size uygun özelliklerine bir göz atmak! Havalı ve gerçekçi bir tepmeye sahip olması silahın kalitesini arttırırken alüminyum alaşımlı hafif polimer çerçeve de silahı özel kılıyor. Siz de bu silaha sahip olmak adına harekete geçmek ister misiniz? Bunun için yapmanız gereken sadece 1900 TL civarında bir bütçe ayırmak olacaktır. 

Glock Airsoft Tabanca ve Havalı Tabanca Fiyatları

Glock modelleri airsoft tabancalar ve havalı tabancalar genel olarak aynı özelliklere sahiptirler. Sadece aralarınki fark bir CO2 tüp ile çalışırken diğeri ise Green gas ile çalışmaktadır.Onları birbirinden ayıran diğer şey ise kullanılan mermi türüdür. Glock airsoftlar 6mm bb mermi ile atarken, glock airsoft havalı tabancalar ise 4.5 mm mermi atmaktadırlar. Glock fiyatları bu özellikten dolayı çok da değişmemektedir. Glock airsoft tabanca fiyatları ile glock havalı tabanca fiyatları genel olarak birbirine yakındırlar.


Airsoft Alırken Neleri Bilmelisiniz? 

Airsoft alırken neleri bilmeniz gerektiğini dikkate alacağınızı sizler için derledik! Bu sayede hem Airsoft tabanca satın alma ayrıcalıklarını yaşayabilecek hem de uygun fiyatlarla bir silaha sahip olabileceksiniz. Aşağıda Airsoft tabanca satın almadan önce bilmeniz gerekenleri sizler için listeledik!

  • Satın alacağınız silahın elinizle uyum içerisinde olması ve kusursuz bir tutuş sunması gerekmektedir,
  • Silahın atış performansı beklentilerinizi karşılayacak ölçüde olmalıdır,
  • Şarjör kapasitesi sizin için ideal seviyede olmalı ve art arda atış yapmayı seviyorsanız çok düşük kapasiteli silahlar seçmemelisiniz,
  • Silahın ağırlığı hareket kabiliyetinizi kolaylaştıracak ölçüde olmalı ve farklı şartlara göre ağırlık size kolaylık sağlamalıdır,
  • Bütçenizi sarsmayacak bir seçim yapmalı ve kaliteli bir seçenekten yararlanmalısınız.
Ayrıca Glock Airsoft Tabancalar Neden Çok Tercih Ediliyor? adlı yazımızı okuyarak bu mmodellere olan ilginin neden kaynaklı olduğu hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Tüm bu detayları dikkate alarak gerçekleştireceğiniz bir Glock Airsoft tabanca alışverişi sizin için kusursuz bir deneyimi de beraberinde getirecektir. Kampseti ile bu deneyimi yaşamaya hazır mısınız? Tüm Airsoft silah modellerini de incelemek içn tıklayınız. https://www.kampseti.com/kategori/aticilik-airsoft-havali-silahlar

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.