Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Glock Airsoft Tabancalar Neden Çok Tercih Ediliyor?

21-03-2021 22:25
Glock Airsoft Tabancalar Neden Çok Tercih Ediliyor?

Glock airsoft tabanca modelleri, günümüzde en çok tercih edilen airsoft tabanca modelleri arasında yer almaktadır. Airsoft tabancalar ile yakından ilgilenen kişiler bu markanın tabanca modellerini de detaylı bir şekilde araştırmaya çalışmaktadır. Siz de söz konusu tabanca modellerini incelemek ve bu incelemeler doğrultusunda glock airsoft tabancaları tercih edebilirsiniz. Şimdi gelin öncelikle airsoft tabancanın ne olduğunu detaylı bir şekilde inceleyelim. 

Airsoft Tabanca Nedir?

Glock Airsoft tabanca, airsoft olarak isimlendirilmiş olan bir simülasyon oyununda kullanılan bir tabanca çeşidi olarak karşımıza çıkmaktadır. Birbirinden farklı ateşli silahların hemen her türlü replikasına sahip olabilen airsoft tabancaların çalışma prensipleri ise gerçek silahlardan bir hayli farklıdır. Gerçek mühimmat ya da barut bu tabanca çeşidinde hiçbir şekilde kullanılmamaktadır. Bu da söz konusu tabanca modelini diğer gerçek silahlardan ayıran en temel özellik olarak ifade edilebilmektedir. Airsoft tabancalar da gerçek mühimmat terine plastik mermiler tercih edilmektedir. Söz konusu mermilerin namludan fırlatılması ile birlikte pistonun üretmiş olduğu hava sıkışır ya da karbondioksit tüpleri salgılanır.  Bunun yanı sıra glock havalı tabanca modelleri https://www.kampseti.com/blog/icerik/glock-havali-tabanca-modelleri ve glock model kurusıkı tabancalar https://www.kampseti.com/blog/icerik/glock-model-kurusiki-tabancalar ile karşılaştırma yapmak için yazılarımızı mutlaka okuyun

Airsoft tabanca modeli teknik açıdan incelendiğinde öldürme ve yaralama gibi çeşitli özelliklere sahip değildir. Bu nedenle silah ile ilgili dikkat edilmesi gereken en önemli noktanın ise göz ile temastan kaçınılması olduğunu ifade etmek gerekir. Aksi durum meydana geldiğinde ise geçici ya da kalıcı körlük gibi yaralanmalar meydana gelebilmektedir. Özellikle son zamanlarda airsoft oyununa olan ilginin artması bu tabanca modellerinin çok daha yoğun bir şekilde kullanılmasını sağlamaktadır. 


glock airsoft tabanca

Airsoft Tabancaların Tarihi

Airsoft silahları 1970'lerin başlarında Japonya'ya kadar uzanabilmektedir. Bu doğrultuda airsoft silahları, Japonya'nın katı silah kontrol yasalarına uymak için oluşturulduğunu ifade etmek gerekir. Ancak yine de en sevdikleri hobinin tadını çıkarmak isteyen atış meraklıları tarafından airsoft tabanca modelleri yaratılmıştır. "Air-Soft" veya "Soft-Air" tabancayı ateşlemek için bir itici gaz olarak kullanılan yeşil gaza atıfta bulunmaktadır.
Airsoft silahlar ilk üretildiği sıralarda hedef alıştırması için kullanılmıştır. Ancak insanların önemli bir yaralanma olmadan vurulabileceğinin keşfedilmesinden hemen sonra, Airsoft silahları daha sonra savaş oyunları için kullanıldı. Oradan, Airsoft silahları 1980'lerin sonlarında Birleşik Krallık'a denizaşırı gitti. O andan itibaren, Airsoft silahları eğlence düşünülerek üretildi ve genellikle gerçek çelik ateşli silahlara benzeyecek şekilde tasarlanmıştır. 

En Kaliteli Glock Airsoft Tabanca

Kamp Seti, kurulduğu günden bu güne müşterilerine en kaliteli ve profesyonel silahları ve tabancaları sunmaktadır. Siz de söz konusu ürünlere sahip olmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Yapmanız gereken tek şey firmamız ile iletişim geçerek ya da web sitemiz üzerinden sipariş oluşturmaktır. Glock airsoft silah fiyatları ve modelleri ve özellikleri ile ilgili çok daha detaylı bir bilgiye ulaşmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 


Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.