Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Havalı Tüfek Modellerinde Hangi Modeller Daha Çok Tercih Edilmektedir?

13-09-2020 21:26
Havalı Tüfek Modellerinde Hangi Modeller Daha Çok Tercih Edilmektedir?

Havalı tüfek hedef sporlarında kullanılan, avcılık, koruma ve hobi amaçlı kullanıma uygun olan en çok tercih edilen tüfek modelleri arasında yer alıyor. Ateşli silahlar arasında olmadığı için kolaylıkla sahip olmanız mümkün. Gerçek tüfek ile birçok benzerliği olan, gerçek merminin kullanılmadığı, caydırıcı niteliğe sahip olan havalı tüfek modellerine sahip olmak için ruhsat almanıza gerek yok. En kaliteli havalı tüfek üreticileri tarafından üretilen ve her geçen zaman geliştirilen modeller ile daha kaliteli havalı tüfekler bulunuyor.

En İyi Havalı Tüfek Modelleri

Havalı tüfek modelleri farklı tasarım ve özelliklerde kullanıcılara sunuluyor. En kolay kullanım sağlayan ve hobi olarak kullanılan bu ürünler hatsan havalı tüfek olarak en kaliteli seçim olur. En kaliteli, alternatif çeşitler ve yüksek performans ile sizlere sunuluyor. Havalı tüfek çeşitleri arasında en fazla talep gören havalı tüfekler, kullanıcısına keyifli zamanlar yaşatıyor. Neden Hatsan havalı tüfek tercih etmeliyim makalemizi inceleyerek Hatsan hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.


Havalı Tüfek Modelleri

Havalı Tüfek Modelleri

Havalı tüfek seçenekleri, her bütçeye uygun olarak farklı fiyatlar bulunmaktadır. Avantajlı özellikleri ile hedef sporunda kullanılabilecek, her evde gönül rahatlığıyla bulundurulabilecek özelliklere sahip. Dağ evinde, yazlıkta, kampta ve doğa sporlarında kullanılabilecek havalı tüfek modelleri ile farklı bir deneyim yaşayacaksınız.

  • Dürbünlü havalı tüfek
  • Regülatörlü pcp havalı tüfek
  • Kırmalı havalı tüfek

Havalı tüfek modelleri farklı kullanım özelliklerine sahiptir. Kullanım alanları farklı olsa da içerik olarak hedef sporları için uygundur.

Dürbünlü Havalı Tüfek

Dürbünlü yapısı ile hedefinizi rahatlıkla görebilirsiniz. Havalı tüfek tercih edenler için üretilen siyah rengi ile dikkat çeken ve kolay kullanım sağlayan özelliğe sahip. Havalı tüfekte bulunan dürbün ile farklı mesafe uzunluğunda bulunan hedeflere odaklanabilirsiniz.

Regülatörlü PCP Havalı Tüfek

PCP havalı tüfekler şık görsel tasarımı, 500 cc tüp hacmi ile kolay kullanım sağlıyor. Hafif yapısıyla, kolay taşınabilir. İstenilen arazi, doğa ve kullanım şartlarında portatif olarak taşınarak, kullanıcıyı zorlamaz. Siyah ve kahverengi modelleriyle estetik bir görünüme sahiptir.

Havalı Tüfek Kullanım Alanları

Havalı tüfek kullanım alanları arasında kamp bulunmaktadır. Doğa sporları yapmak istediğinizde ya da kamp yapmak istediğiniz alanda, hedef sporlarında kullanılabilir. Keyifli vakit geçirmek adına kamp dışında, dağ evinde vakit geçirmek istediğinizde yanınızda korunma amaçlı bulundurabileceğiniz avantajlı bir tüfek modelidir. Havalı tüfek kullanımında kullanılan saçma ile öldürücü bir etki oluşmaz. Caydırıcı bir kullanıma sahip olup, orman ya da doğa yürüyüşlerinde kendinizi yabani hayvanlara karşı koruyabilirsiniz. Havalı tüfek mahsul toplanan bazı zorlu coğrafi şartlarda yer alan arazilerde yanınızda koruma amaçlı bulundurabileceğiniz silahlar arasındadır.

Havalı Tüfek Kullanımında Ruhsat Gerekli Midir?

Havalı tüfek kullanımında her hangi bir ruhsata ihtiyaç yoktur. Gerçek silah kullanımını azaltmak ve kişi güvenliğini koruma amaçlı kullanılan havalı tüfekler ateşleyici silahlar olmadığı için ruhsata gerek yoktur. Bu nedenle birçok kullanıcı tarafından tercih edilir. Kaliteli mekanizması, kullanım kolaylığı ile kullanıma yeni başlayanlar için talep edilmektedir. 
Kullanılan havalı tüfeklerde farklı atış mesafeleri bulunuyor. Kullanım amacınıza göre dürbünlü modellerde hedefi tespit etmeniz kolaylaşır. Atış hızı ise birçok havalı tüfek modelinde farklıdır. Fiyatlar ise özelliklere uygun, modellerine ve tasarımına göre belirleniyor. Arazi şartlarında iş yapmanız halinde yanınızda bulunduracağınız en iyi koruma aracıdır. Yaşam alanınızı korumak için ruhsatlı silaha ihtiyacınız yoktur.


Hatsan Havalı Tüfek Modelleri

Havalı Tüfek Fiyatları

Havalı tüfek fiyatları farklı özelliklere sahip olan havalı tüfekler farklı fiyatlara sahiptir. Her bütçeye uygun olarak fiyatlar sunulmaktadır. Kullanım alanına göre ve özelliklerine göre farklılık gösterir. Fiyat politikası belirlendiğinde havalı tüfek özellikleri, performansı, atış hızı ve mesafesi değişmektedir. 
Dünyaca ünlü tüfek üreticileri, kral havalı tüfek tarafından hobi olarak kullanılacak nitelikte ve hedef sporları yapan kişilerin taleplerine yönelik olarak üretilmiş havalı tüfekler bulunmaktadır. Kral havalı tüfek fiyatları en uygun fiyatlarla kampseti ayrılacağı ile sizlere sunulmaktadır. Kırma modeller, dürbünlü ve regülatörlü modeller farklı bütçeler ile bulunmaktadır. Tüfek sesi ile aynı olan ve görünümünde benzer özelliklere sahip olan havalı tüfeklerde mermi kullanılmıyor. Hatsan havalı tüfek fiyatları ise biraz daha pahalı olmasına rağmen kalite olarak tercih edilebilir.
Kullanılan saçmalar ile en büyük hobiniz olan hedef atışları yapabilirsiniz. Balon, şişe ve alışveriş merkezinde bulunan poligon atışlarında kullanılabilen tüfek modelleri arasındadır. Bazı durumlarda ise bulunduğunuz yaşam alanınızı korumak adına caydırıcı nitelikte kullanabilirsiniz. Ruhsat ihtiyacınız olmadan kendinizi koruyabilir ve gerçek tüfek özelliklerine sahip olması ile caydırıcıdır.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.