Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Oto buzdolabı uzun seyahatler için gerekli midir?

16-08-2019 14:21
Oto buzdolabı uzun seyahatler için gerekli midir?

Oto buzdolabı özellikle uzun seyahatlerde hayat kalitesini arttıran ve yaşamı kolaylaştıran en önemli ürünlerden biridir. Oto buzdolabı sahibi olmanın esas amacı ise besinlerin bozulmasını engellemek ve içecekleri soğuk tutarak seyahat sırasında ihtiyaç duyulacak içecek ve yiyeceklerin muhafaza edilmesine destek olur. Besinlerde bulunan bakteriler; sıcaklıkla birleştiğinde kısa sürede bozulmasına yol açmaktadır. Bu sebeple de kamp ya da gezilerde oto buzdolabı oldukça önemli ekipmanlardan biri haline gelir. Oto buzdolabı mini bir buzdolabı olarak düşünülebilir. Bu sayede besinlerin daha uzun süre korunmasına da destek olur. Örnek vermek gerekirse de bir arabada normal araba sıcaklığında duran süt, bakteriler nedeniyle iki-üç saat içinde kısa sürede bozulacaktır. Ancak oto buzdolabı modelleri içerisinde muhafaza edilen süt; iki hafta tazeliğini koruyan özelliğe sahiptir. Bundan dolayı da oto buzdolabı uzun seyahatler için gereklidir.


Araç Buzdolabı


Araç buzdolabı modellerinin çalışma prensibi, genleşen gazın soğumasıyla yeterince soğuyan gazların sıvılaşması ile içindekileri korumaktır. Otomobil için kolay bir şekilde, fazla yer kaplamadan oldukça konforlu şekilde taşınmaktadır. Bunun dışında özellikle denizden çıkınca soğuk su ya da içecekleri tüketmenize de destek olmaktadır. Bunun dışında araç buzdolabı için çalışma prensibi evlerdeki buzdolabına benzetilebilir. Kısa bir tanımı ile sıcak havayı dışarı verip soğuk havayı buzdolabı içine transfer etmesi ile ve bundan sonra oldukça soğuk olan kimyasal gazların kompresör basıncı ile gerekli ortama ulaştırılması neticesinde sıcaklık düşür ve bu sayede de çalışma tamamlanır. Bu teknoloji sayesinde de klima gibi soğutucu bir çok ünitenin kullanılması da sağlanmaktadır. Özellikle uzun yol yapan yolcu otobüslerinde, kamyonlarda, tırlarda ve karavan gibi araçlarda kullanımı oldukça gereklidir. Sadece uzun yola giden araçlarda değil gezilerde de kişisel olarak kullanılmaktadır.


Oto Buzdolabı Fiyatı


Oto buzdolabı fiyatı tercih edilen buzdolabının özelliklerine göre değişmektedir. Oto buzdolabı fiyatları tercih edeceğiniz buzdolabının özelliklerine göre belirlenmektedir. Genel olarak her bütçe için uygun oto buzdolabı fiyatı mevcuttur. Fiyatlar; otomobiller için özel olarak tasarlanan buzdolaplarının iç hacmine ve markasına göre belirlenmektedir. Genel olarak bu buzdolabı modelleri -20 derecelere kadar soğutma işlemi de yapma avantajlarına da sahip olması ile gereklidir. Bunun dışında ise özellikle bozulması çok kolay ürünlerin taşınmasında önemli rol oynar. Günümüzde araç buzdolabı ambulanslarda dahi ilaçları muhafaza etme amacı ile bile kullanılan en önemli malzemelerden biridir.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.