Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Oto Buzdolabının Bakımı Nasıl Olmalıdır?

20-10-2018 22:50
Oto Buzdolabının Bakımı Nasıl Olmalıdır?
Oto buzdolabı hayat kalitesini arttıran ve yaşamı kolaylaştıran malzemelerden biri. Oto buzdolabı sahibi olmanın öncelikli amacı besinlerin bozulmasını engellemek ve içecekleri soğuk tutmak. Besinlerde bulunan bakteriler; sıcaklıkla birleştiğinde kısa sürede bozulabilir. Bundan dolayı da kamp ya da gezilerde oto buzdolabı oldukça önemli ekipmanlardan biri haline gelir. Oto buzdolabı mini bir buzdolabıdır. Besinlerin ömrünü uzatır. Örnek olarak, bir arabada normal araba sıcaklığında duran süt, bakteriler nedeniyle iki-üç saat içinde kolayca bozulabilir. Ancak oto buzdolabı modelleri içerisinde saklanan süt; iki hafta taze kalabilir. Özellikle de yaz mevsiminde havuzdan çıkıldığında, kamp sırasında sıcaktan bunalıp soğuk içecekler içmek için de sıkça tercih edilen oto buzdolabı modelleri güneşin altında muhafaza edilse bile serinliğin korunmasını sağlar. Oto buzdolaplarında su yerine, soğumayı sağlayan bazı gazlar kullanılır.

Oto Buzdolabı

Modelleri Soğutmayı Nasıl Sağlar?

Oto buzdolabı modellerinin çalışma prensibi, genleşen gazın soğumasıyla yeterince soğuyan gazların sıvılaşmasıdır. Oto buzdolabı kişisel olarak otomobille yapacağınız uzun yolculuklarda ya da yaz aylarında yapacağınız tüm seyahatler için ve piknik, kamp, plaj gibi aktivitelerde yanınızda taşıdığınız besin ve içeceklerinizi bozulmadan kullanabilmenize imkan sağlayan en önemli ekipmanların başında gelir. Otomobil için kolay bir şekilde, fazla yer kaplamadan taşınabilen araç buzdolapları sabah gidilen bir piknikte güzel bir kahvaltı yapmanızı sağlar, denizden çıkınca soğuk su ya da içecekleri tüketmenizi sağlar, yiyecekleri taze tutar. Bundan dolayı da kamp, gezi ve seyahatler için oldukça önemli malzemelerin başında gelir. Genel olarak oto buzdolabı modelleri için çalışma prensibi evlerdeki buzdolabına benzer. sıcak havayı dışarı verip soğuk havayı buzdolabı içine transfer eder. Oldukça soğuk olan kimyasal gazların kompresör basıncı ile gerekli ortama ulaştırılması neticesinde sıcaklık düşür ve bu sayede de çalışma tamamlanır. Bu teknoloji sayesinde klima gibi soğutucu bir çok ünitenin kullanılması da söz konusudur. Özellikle uzun yol yapan yolcu otobüslerinde, kamyonlarda, tırlarda ve karavan gibi araçlarda kullanımı oldukça yaygın olmaktadır. Yalnızca uzun yola giden araçlarda değil gezilerde de kişisel olarak kullanılmaktadır.Ürünleri 30 dakika gibi bir sürede hızla soğutmaya başlaması ile oldukça avantajlıdır.-20 derecelere kadar soğutma işlemi yapılabilmektedir. Bunun yanı sıra özellikle bozulması çok kolay ürünlerin taşınmasında önemli rol oynar.Günümüzde oto buzdolabı modelleri ambulanslarda dahi ilaçları muhafaza etme amacı ile kullanılır. Buzdolabında yüksek performans yakalamak için aşağıdaki maddeleri uygulamak faydalı olacaktır.

Oto Buzdolap Fiyatı Nedir?

Oto buzdolap fiyatı tercih edilen buzdolabının özelliklerine göre değişmektedir. Genel olarak her bütçe için uygun oto buzdolap fiyatı mevcuttur.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.