Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Piknikte Kolaylık Sağlayacak Sehpalı Mangal

04-04-2019 18:02
Piknikte Kolaylık Sağlayacak Sehpalı Mangal

Kamp malzemeleri kampçının en önemli yardımcıları arasında bulunmaktadır. Doğru kamp malzemeleri kullanımı sayesinde kampın keyfi ve huzuru daha sağlıklı şekilde yaşanabilmektedir. Kamp, birçok farklı amaçla yapılabilir. Doğayla iç içe olmanın yanı sıra balık tutmak için, keyifli bir haftasonu geçirmek için ya da dost ve sevdiklerinizle mangal yapmak için kamp yapılabilir. Tüm bu amaçlar için farklı kamp malzemeleri kullanmak gerekmektedir. Kamp malzemeleri satın alırken doğru ürünleri kullanmak oldukça önemlidir. Doğru malzemeler sayesinde hem uzun süre aynı malzemeleri kullanabilir hem de en malzemelerden en üst seviyede performans elde edilebilir.

Mangal Modelleri

Mangal modelleri birbirinden farklı özelliklerde üretilmektedir. Gazlı mangal modelleri ya da klasik mangal modelleri arasından mangal alışkanlıklarınıza göre modeli satın alabilirsiniz. Özellikle piknik ve kamplarda direkt olarak elektrik kaynağı bulunmayan ortamlarda kömürlü mangal modelleri tercih edilmektedir. Taşıması kolay ve kurulumu oldukça kolay olan bu mangal çeşitlerinin yanı sıra gazlı modeller de bulunmaktadır. Sehpalı mangal modelleri arasından en çok gazlı mangal modelleri tercih edilmektedir. Mangalın tadını direkt olarak etkileyen mangal modelleri, kullanım açısından rahatlık sağlamasının yanı sıra besinlerin de tadını korumayı sağlar. Mangal modelleri kömürlü ve gazlı olmanın yanı sıra sehpalı modellere de sahiptir.

Sehpalı Mangal

Sehpalı mangal modelleri özellikle kolay taşınabilir olmasının yanı sıra mangal yaparken de oldukça kolaylık sağlamaktadır. Ayaklı bir model olması sayesinde kullanım avantajı sağlamaktadır. Beş farklı şekilde pişirme olanağı olan bu mangal modelleri, ızgara sistemleri de içermekte. Kullanışlı ve pratik taşıma çantaları sayesinde kamp yaparken mangal keyfini de afiyetle çıkarmanızı sağlamaktadır. Kompakt depolama alanları için katlanır bacakları olması sayesinde her alanda kolayca kullanılabilir. Yüksek kaliteli olan bu mangal modellerinde çift katman ve çelik kapak bulunmaktadır. Kolay çıkartılması için kaldırıcı ve porselen emaye pişirme ızgaraları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra ek çalışma alanları için de yan brülör artı katlanır özellikler olmaktadır. Dolaylı pişirme özelliği olan dengeli bir merkezi hava giriş ve çıkış özelliklerine sahiptir. Bu sayede de merkezi hava emme menfezi sistemi sayesinde kömür kullanımı da azalmaktadır.

Gazlı Mangal Fiyatları

Gazlı mangal fiyatları oldukça uygundur. Mangal fiyatları için belirleyici olan mangalın özellikleri, boyutu ve kullanım avantajları olmaktadır. Gazlı mangal fiyatları özellikle uzun süreli kullanım avantajları sayesinde oldukça ekonomik olmaktadır. Sehpalı mangal ya da kömürlü mangal gibi farklı mangal türlerinde fiyatlar da farklı olmaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.