Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Ucuz Kamp Çadırı Nereden Alınır?

13-12-2020 21:21
Ucuz Kamp Çadırı Nereden Alınır?

Kamp çadırı, kamp tatili yapacak olan kişilerin sık sık merak ettiği ve araştırdığı konular arasındadır. Siz de ucuz kamp çadırı nereden alınır diye soruyor ve kamp çadır fiyatları ile ilgili bilgi almak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Ucuz kamp çadırı ve kamp çadır fiyatları ile ilgili bilgi almadan önce kamp çadırını hangi kriterlere göre tercih etmeniz gerektiğini bilmeniz de fayda var. Bu kapsamda gelin kamp çadırı seçerken dikkat etmeniz gereken noktaları hep birlikte inceleyelim. 

Kamp Çadırı Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Alan İhtiyaçlarınızı Belirleyin

Öncelikle çadırda kaç kişinin uyuyacağına karar verin. Sırt çantaları ve eşyalar içeride mi yoksa dışarıda mı kalacak? Peki ya köpek? Tüm bunları belirlemek, uygun zemin alanını ve girişleri seçerken yardımcı olacaktır.

Çadır Ağırlığını Düşünün

Herkes hafif ve ferah bir kamp çadırı ister. Bir alıcı (ve çadır üreticileri olarak biz) olarak sizin için zorluk, ağırlıktır. Kamp çadırı ne kadar genişse, o kadar ağırdır. Sırt çantasıyla gezmek veya bisikletle kamp yapmak için iki kişilik bir çadıra ihtiyacınız varsa daha büyüğünü seçmek sizin için fazla yüksekten başka bir şey değildir. 


ucuz kamp çadırı

3 Mevsimlik Veya 4 Sezonluk Kamp Çadırları

3 mevsimlik kamp çadırları (ilkbahar, yaz, sonbahar) hafiftir ve sıcak havalarda daha serin olma eğilimindedir. 4 mevsim kamp çadırları (kış) kar ve sert rüzgarlara dayanabilir. Ayrıca daha ağır ve daha pahalıdır.

Uygun Kamp Çadırı Zemin Boyutunu Seçin

Zemin alanı (fit kare olarak ölçülür) size kamp çadırının boyutunu gösterir. Malzemeleri içeride saklamak için alan içeren ekstra dirsek odasına ihtiyacınız varsa, kişi başına en az 20 fit karelik (ver veya al) taban alanına sahip bir kamp çadırı seçin.


Girişler Hakkında Bilgi Edinin

Giriş holü, kamp çadırından yağmurun uçup gitmesiyle oluşturulan zeminsiz bir depolama alanıdır. Sadece 5 fit kare giriş alanı, bir kampçının tam boyutlu bir paketi yağmurdan uzak tutmasına izin verecektir. Ağırlıktan tasarruf etmek için küçük bir çadır seçmeye zorlanırsanız, bir giriş yararlı olacaktır.

Çadır Yüksekliğini Düşünün

Kamp çadırının yüksekliği, yerden çadırın dış yüzeyinin tepesine kadar ölçülür. İç yüksekliği hesaplamak için, belirtilen "tepe yükseklikten" 2 veya 3 inç çıkarın. 3 ft. 6 inç genellikle oturmak için yeterlidir.

Çift Duvarlı Veya Tek Duvarlı Tasarım

Bir ana bölüme ve yağmur sineğine sahip yaygın çift duvarlı çadırların aksine, tek duvarlı tasarımlar yağmur sineğini ortadan kaldırır. Tek duvarlı kamp çadırları son derece hafiftir ancak daha fazla yoğunlaşmaya izin verme eğilimindedir. Yani duvarlar kendi vücut buharınızla nemlenebilir. Tek duvarlı bir kamp çadırı seçerseniz, iyi havalandırmaya sahip olduğundan emin olun.

Rüzgâra Karşı Koruma

Şiddetli rüzgarlarda kamp yapacaksanız yağmur sineğinin yere ulaştığından emin olun. Ayrıca, yağmur sineğinin stabilize edici adam iplerini takmak için bol miktarda bağlama noktasına sahip olduğundan emin olun.
Siz de ucuz çadır almak ve çadır fiyatları ile ilgili detaylı bilgi almak için hemen Kamp Seti ile iletişime geçebilirsiniz.  Ayrıca kamp çadırı fiyatları konusunda daha ayrıntılı bilgi için yazımızı ziyaret edin.



Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.