Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Yeni model Ekol ES P66 Havalı Tabanca

27-01-2021 09:00
Yeni model Ekol ES P66 Havalı Tabanca

Ekol ES P66 havalı tabanca modeli İstanbul’da Ekol- Voltran silah sanayisi tarafından üretilen, isminden modeline tamamı ile Türkiye de üretilen bir modelidir. Ekol-Voltran silah sanayisi uzun yıllardır hem Türkiye de hem de başka ülkelerde isminden hep bahsettiren bir markadır.  Özellikle kurusıkı tabanca da çıkarttığı modellerle şirket oldukça ilerlemiştir. Kurusıkı tabancadan sonra havalı tabancalara atılım yapan şirket havalı tabancalarda da çıkarttığı malzeme kalitesi ve performansı ile piyasanın en ucuz havalı tabancalarını çıkarmıştır.

En Ucuz Ekol ES P66 Havalı Tabanca

En ucuz Ekol es 66 havalı tabanca kalitesi nasıldır? Ekol havalı tabancanın bu yenı-i çıkan modeli kalite olarak eski modelinden bile iyi diye biliriz. Çünkü yeni modelde ufak değişiklikler yapıldı ve havalı tabanca fiyatı olarak değişiklikler yaşanmadı. Ekol-Voltran firması kurusıkı tabancada olduğu gibi havalı tabancalarda da farklı modeller ve çeşitler çıkarmaktadır. Bunlardan en son çıkarttığı yeni model Ekol ES P66 havalı tabanca modelidir. Bu model gerçek tabancalardan Browning modelinden esinlenerek üretilen bir modeldir. Browning modeli görüntü ve şekil itibari ile kopyası olan neredeyse tüm silahlarda müşterilerin ilgi odağı olmuştur. Oldukça beğenilen bu model kurusıkı tabancalarda da aynı versiyonu çok satılmaktadır. Şunu belirtmek isterim ki bu model çoğu firma tarafından birebir kopyası ile kurusıkı tabanca veya havalı tabanca şeklinde üretilmektedir. Bu modelin kurusıkı tabancaya benzeyen modelleri vardır. Çalışma sistemleri farklı olduğu için aralarında fiyat farklılıkları vardır. Havalı tabanca olarak Türkiye şartlarında şuan en ucuz havalı tabanca modeli var diyebiliriz. Bunun başlıca sebebinin Türkiye de üretilmesi olsa da performans ve malzeme kalitesi olarak diğer havalı tabancaları aratmayacak özellikler mevcuttur. En ucuz havalı tabanca fiyatları hakkında bilgi kampseti blog bölümüne bakabilirsiniz.

Ekol ES P66 Havalı Tabanca Hakkında

Ekol ES P66 Havalı Tabanca yukarıda da belirttiğimiz gibi piyasaya yeni çıkan bir üründür. Bu ürün metal ve polimer den oluşmaktadır. Diğer havalı tabanca gibi bu havalı tabancada 12 gram Co2 Tüp ile çalışmaktadır. Co2 havalı tabanca tüpünün şarjöre çıkarttıktan sonra aylan yardımı ile takabiliriz. Daha sonra şarjörün ortasından 4.5mm çelik BBS bilyeyi koyup atışımızı gerçekleştirebiliriz. Ekol ES P66 havalı tabancanın şarjör kapasitesi 14 adettir. Havalı tabancalardaki en önemli özelliklerden olan çıkış hızı 150 m/s ile oldukça iyidir. Tabi bu çıkış hızı en yüksek seviyesidir. Çünkü havalı tabanca tüpü kullanıldıkça havası azalmaktadır. Bu model şekil güç ve performans açısından Ekol ES 66 modelinden hiçbir farkı yoktur. Sadece renklerde oynama vardır. Özellikle son zamanlarda müşterilerimizden sıkça aldığımız soru üst kızağın oynayıp oynamaması ile alakalı sorudur. Bunu sormalarının en önemli sebebi Ekol havalı tabanca önceden üst kızak oynayan havalı tabanca üretmesidir. O havalı tabancalarda ciddi şekilde arıza sıkıntısı olduğu için Ekol üst kızak oynama özelliğini bitirmiştir. Müşterilerimiz youtube da önceki videolara bakarak bu tabancalarının da böyle olduğunu düşünüyor. Ama şuan gelen tüm Ekol havalı tabancalarda kesinlikle üst kızak oynamaz. Bu konuya alacak alan müşterilerimizin özenle dikkat etmesini isteriz. Genel olarak havali tabanca fiyatları göz önünde bulundurulduğu zaman 2022 yılı en ucuz havali tabanca modeli yine ekol ağırlıklı silahlar diyebiliriz. Kampseti teknik ekip olarak bizler bu yazımızda Yeni model Ekol P66 Havalı tabanca hakkında bilgileri sizlerle paylaşmaya çalıştık.


en ucuz ekol es p66 havalı tabanca

Ekol ES P66 Havalı Tabanca Özellikleri

  • Marka: Ekol-Voltran
  • Model: Ekol ES P66 
  • Güç Kaynağı:12 Gram CO2 Tüp
  • Kalibre: 4,5 mm Çelik BBS
  • Çıkış Hızı: 150 m/s 
  • Malzeme: Metal - Polimer
  • Şarjör Kapasitesi: 14 Adet Çelik BBS
  • Uzunluk: 192 mm
  • Ağırlık: 680 gram
  • Tepme: Non-Blowback

Satın Almak İçin Tıklayınız


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.