Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Blow F92 Kurusıkı Özellikleri ve Atış denemesi

19-01-2018 23:57
Blow F92 Kurusıkı Özellikleri ve Atış denemesi

Ateşli silah bulundurma, taşıma ve kullanmada ruhsat şartı aranması nedeniyle toplu organizasyonlarda kutlama amacıyla ya da kırsalda oluşabilecek güvenlik sorunlarında ses çıkartma amacıyla tercih edilen kurusıkı tabancalar giderek yaygınlaşıyor. Normal tabancalara göre fiyatlardaki uygun durum nedeniyle de kurusıkı tabancalar tercih ediliyor.

Ateşli silah taşıma veya bulundurma zorunluluğu olmayan kimse ruhsat, tabanca bedeli gibi yüklü bir maddi külfetin altına girmek yerine kurusıkı bir tabanca alarak topluma kapalı ortamlarda kullanabiliyor.

Blow F92 Kurusıkı Tabancası

Blow F92, kurusıkı tabancaların yaygınlaşmasıyla en çok tercih edilen modellerden birisi olmuştur. Tabancanın emniyet sistemi güvenilir bir şekilde dizayn edilmiş. Yine kurma problemi de yaşanmıyor. Bu tabanca baretta 14’ün kurusıkı tabancasına çevrilmiş modelidir. Bu nedenle baretta tabancası severler tarafından daha çok tercih ediliyor.

Dizaynın bire bir aynı olması adeta bir baretta tabanca ile atış yapıyor hissi uyandırıyor. Tabanca alt kuşağı polimer malzemeden üretilmiş. Namlu ve üst bölümde de metal parça kullanılmış.

Tabanca kurma esnasında çıkarttığı ses ile dolu bir mekanizmaya sahip olduğunu hissettiriyor. Bu durumda rahat ve güvenli bir şekilde atış yapma olanağı sağlıyor. Tabanca ele tam anlamıyla oturmadan tetik emniyeti açılmıyor.

Bununda en önemli nedeni bireysel ve çevresel güvenliğin olması. Her ne kadar kurusıkı tabancada olsa istenmeyen olaylar cereyan edebilir.

Blow F92 Kurusıkı Tabanca Temin Etmek

Yaygın olarak blow F92 tabancası, internet üzerinden temin edilebilmektedir. Uygun fiyat ve avantajlı alım imkanları da bulunmaktadır. Alım yapıldıktan sonra gelen bir plastik kutu ile içerisinde tabanca ve temizlik seti alıcıya ulaştırılır. Sorunsuz bir şekilde tabanca kurulur ve kullanıma uygun vaziyete gelir.

Blow F92 Atış Denemesi

Blow F92 ile atış yapılan atış denemelerinin genelinde tabancanın hedefe doğrudan isabet ettiği görülmüştür. Namlu ile alakalı herhangi bir sorun yaşanmamıştır. Sadece seri atışlarda ve bazı denemelerde tabancanın tutukluk yaptığı ve bazı parçalarının düştüğü görülmüştür. Teke tek atışta hiçbir sorun oluşturmadan tabanca ile hedefi doğrudan vurmak mümkündür.

Blow F92 Kurusıkı Tabancası Alınır Mı?

Ortalama fiyatı, görselliği ve ele oturması nedeniyle tabanca tercih edilebilir. Bazı deneme atışlarında oluşan hatalar bireysel kullanım ve bakımdan kaynaklı sorunlardan da oluşabilmektedir. Buna göre kişi görselliği, sesi ve mekanizmasıyla tabancayı beğendiyse hiç düşünmeden bir adet sipariş edebilir. Alacağı yeri doğru seçerek avantajlardan da faydalanabilir.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.